31 maart 2014

Audi Aircocheck

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettig, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Audi zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Heron Auto biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Aircocheck: dit jaar gratis!

  • Controle werking essentiŽle onderdelen
  • Controle koelende werking
  • Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Uw aircosysteem laten onderhouden? Profiteer dan nu van het tijdelijke aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling.

Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling nu tijdelijk slechts € 99,-. Ook voor de controle en het onderhoud van uw aircosysteem kunt u rekenen op Audi Top Service. En dat service op het hoogste niveau op een verrassend aantrekkelijk prijsniveau kan plaatsvinden bewijzen we graag. Maak nu een afspraak voor compleet onderhoud van het aircosysteem inclusief geurbehandeling voor slechts € 99,-.

 

Meer nieuws...