4 juni 2014

 

Gratis Zomercheck op 20 punten

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker ook voor uw welverdiende vakantie. Laat daarom uw Volkswagen gratis bij ons checken op 20 punten zoals airco, banden en trekhaak. Bovendien vullen we vloeistoffen en olie gratis bij tot maximaal 2 liter.

Gratis aircocheck
Om gegarandeerd te genieten van frisse en schone lucht in uw auto, is er een gratis aircocheck. En mocht er onderhoud nodig zijn om zo dure reparaties te voorkomen, dan betaalt u slechts € 99 inclusief een geurbehandeling waardoor uw airco weer een frisse geur verspreidt.
Ook genieten van uw welverdiende vakantie? Maak dan nu een afspraak, u bent van harte welkom.

Nu tijdelijk APK voor € 19
Is uw auto toe aan een Algemene Periodieke Keuring? Dan profiteert u van het extra voordelige tarief van € 19*. En combineert u de APK met een onderhoudsbeurt, dan is deze zelfs helemaal gratis! Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

*Deze actie is geldig t/m 31 december 2014. Prijs is inclusief 4-gas meting/roetmeting, afmeldkosten en BTW en gelden voor auto's met zowel benzine- als diesel-motoren. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. De actie is niet geldig voor leasemaatschappijen.

 

 

Meer nieuws...