25 juni 2014

De 80ste in de rij bij Leffelaar Transport

Foto: De heer Leffelaar (Leffelaar Transport) en Edwin Keur (Heron Auto Amsterdam)

 

Onlangs werd door Heron Auto te Amsterdam een vijftal Volkswagen bedrijfswagens geleverd aan Leffelaar Transport. Het sinds 1994 bestaande transportbedrijf rijdt al jaren in Volkswagens. Met deze aflevering van drie Crafters, een Transporter en een Caddy komt de teller op 80 stuks te staan.
“Met een grote groep mensen op de weg is betrouwbaarheid qua vervoer van groot belang. Leffelaar Transport en Heron Auto staan beide voor kwaliteit dus was de keus wederom snel gemaakt. Nadat ook het ‘tracking & tracing-systeem’ is ingebouwd kunnen deze voertuigen de (inter)nationale weg op,” aldus de heer Leffelaar van Leffelaar Transport. Edwin Keur, B.U. Manager bij Heron Auto, voegt daaraan toe: “Ook als een klant al jaren bij je komt, is het van groot belang te blijven luisteren naar de wensen, zodat je allebei up-to-date blijft. Duidelijk en compleet, daar houden Leffelaar Transport en Heron Auto van!”

Leffelaar Transport rijdt (inter)nationaal met kleine maar ook grotere ladingen, opererend vanuit Luchthaven Schiphol te Amsterdam. 

 

Meer nieuws...