3 oktober 2014

Speciaal voor ˙ hebben we 55 stuks ingekocht! Wees er snel bij, want op=op!

Actie: Volkswagen Caddy Economy Baseline incl. Comfortpakket. Nu vanaf € 11.250,-

U verstaat uw vak en stelt daarbij hoge eisen aan de materialen waarmee u werkt. Dus ook aan uw bestelwagen. Het zijn uw uiteenlopende en tegelijkertijd compromisloze wensen die ons inspireerden tot deze Caddy Gesloten bestelwagen. Deze expert in slimme transportoplossingen legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit, ruimte, betrouwbaarheid en efficiency. De Caddy Gesloten bestelwagen: de representatieve alleskunner voor specialisten zoals u. Ervaar zelf waarom zo veel ondernemers kiezen voor deze allrounder.

Voorbeeld:
Normaal betaalt u voor een Volkswagen Caddy Economy Baseline Comfortpakket (1.6 55 kW / 75 pk) en in hoogte verstelbare bestuurdersstoel € 13.375,-. Nu slechts € 11.250,-*. Uw voordeel is maar liefst: € 2.125,-!

Volkswagen Caddy Economy Baseline
De Economy Baseline is de basisuitvoering van de Caddy en kent een beperkt aantal mogelijkheden als het gaat om meeruitvoeringen, maar is in de basis al een complete bedrijfswagen. Een ideaal startpunt voor elke ondernemer. Onze actieauto's zijn voorzien van een Comfortpakket en in hoogte verstelbare stoelen. Bekijk onze voorraad op herondeals.nl.

Het Comfortpakket met:
-Climatic Airconditioning.
-Afsluitbaar handschoenenvak.
-Elek. verstel- en verwarmbare buitenspiegels.
-Elektrisch bedienbare ruiten in voorportieren.
-Deurvergrendeling met afstandsbediening.
-Mistlampen vˇˇr met bochtverlichting.

* Prijs Excl. BTW en excl. rijklaarmaken. Verkrijgbaar in Candy White. Tegen een meerprijs van € 550,- verkrijgbaar in meerdere metallic lakkleuren. Zet- en drukfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

 

Meer nieuws...