7 november 2014

Audi A3 Sportback e-tron met 7 procent bijtelling ný bij Heron Auto 

  • Eerste plug-in hybrid van Audi te rijden vanaf € 98 netto bijtelling per maand
  • Slimme leasevorm inclusief ‘smart wallbox’ 
  • CO2-neutraal rijden mogelijk dankzij ‘HollandseWind’ van Eneco

De A3 Sportback e-tron, de eerste plug-in hybride van Audi, staat ný bij Heron Auto. Hij is leverbaar vanaf € 39.700 en de leasetarieven starten bij € 569 per maand. Alle klanten krijgen van Audi een laadpas met een energietegoed van ca. 500 km via HollandseWind van Eneco alsmede twaalf maanden abonnementsvrij gebruik van de laadpas. Ook exclusief voor A3 Sportback e-tron-eigenaren: een webtraining die een zuinige en efficiŽnte rijstijl ondersteunt.

In de ruime A3 Sportback e-tron werken een 1.4 TFSI benzinemotor en een elektromotor op efficiŽnte wijze samen. Het resultaat: hoge prestaties, zoals een sprint van 0-100 km/u in 7,6 seconden en een topsnelheid van 222 km/u, in combinatie met zeer gunstige verbruikscijfers. Het officiŽle gemiddelde van 1,5 l/100 km correspondeert met een CO2-uitstoot van 37 g/km, goed voor maar 7% bijtelling bij zakelijke inzet. Daarmee is de A3 Sportback al te rijden voor een netto bijtellingsbedrag vanaf € 98 per maand*.

CO2-neutraal
De vijfzits A3 Sportback e-tron beschikt over een lithium-ion accu die goed is voor een lokaal emissievrije, theoretische actieradius van maximaal 50 km. De accu is te laden via het reguliere 230V-netwerk of een snellader, die de laadtijd verkort tot 2 uur en 25 minuten. Audi biedt klanten de mogelijkheid een smart wallbox-lader in de leaseconstructie van de auto op te nemen. De maandbedragen hiervoor beginnen bij € 589. Klanten die de smart wallbox activeren, krijgen voor ca. 500 km gratis HollandseWind-energie van Eneco. Ofwel: 500 km CO2-neutraal rijden. De leasetarieven zonder lader-aan-huis starten bij € 569 per maand.

Online training en services
Om op het gebied van efficiency alles uit de A3 Sportback e-tron te halen, heeft Audi een speciale training ontwikkeld. Deze is online te volgen – de berijder kan zelf een geschikt tijdstip kiezen. Via de e-tron Mobile Online Services-app kan de berijder de status van de auto online raadplegen, het laadproces van de accu starten of stoppen en tijdens het laadproces zelfs de auto koelen of verwarmen.

Complete uitrusting
Het hightech karakter van de A3 Sportback e-tron komt ook tot uiting in de standaard uitrusting. Altijd inbegrepen zijn volledige LED-verlichting, 17-inch e-tron velgen, MMI Radio, volautomatische comfortairconditioning, Audi Drive Select voor individuele instellingen, de comfortsleutel en een multifunctioneel sportstuurwiel. De Pro Line Plus-uitvoering (meerprijs € 3.000) biedt bovendien MMI navigatie plus, Audi connect met mobiele diensten ťn WLAN-hotspot, Audi Sound System, licht- en regensensor en een comfortabele middenarmsteun vůůr.

* Op basis van 42% inkomstenbelasting.

 

Meer nieuws...