2 september 2014

Maximaal voordeel op Mii en Leon tijdens SEAT Season Deals

Voor SEAT staat deze zomer geheel in het teken van de aantrekkelijke SEAT Season Deals, met maximaal voordeel op de Mii Sport Dynamic en de nieuwe Leon Ecomotive Lease-uitvoeringen. Tegelijkertijd benadrukt SEAT tijdens de Season Deals het zorgeloze rijplezier van private leasing met het SEAT Abonnement voor particulieren.

De inmiddels bekende SEAT Season Deals, van kracht tot eind september, zijn als vanouds synoniem met aantrekkelijke aanbiedingen. Eťn van de highlights is de compleet uitgeruste SEAT Mii Sport Dynamic. Ten opzichte van de Mii Sport is de Mii Sport Dynamic extra voorzien van airco, het SEAT Sound Pakket 2 en stoelverwarming. Normaal gesproken komt de prijs van deze complete uitvoering daarmee op € 12.560, maar dankzij een tijdelijk SEAT Season Deals-voordeel van € 1.865 is de Mii Sport Dynamic nu al leverbaar vanaf € 10.695.

SEAT Abonnement private lease
Particuliere kopers van de Mii Sport Dynamic die gegarandeerd willen zijn van zorgeloos rijplezier, zonder daarvoor een forse investering te doen, en hun financiŽle middelen graag voorbehouden aan andere uitgaven, profiteren tijdens de SEAT Season Deals bovendien van de aangescherpte private lease tarieven via het SEAT Abonnement. Daarmee is de Mii Sport Dynamic nu al te rijden voor slechts € 195 per maand inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Brandstof is het enige dat nog resteert.

Naast de Mii Sport Dynamic heeft SEAT tijdens de Season Deals ook extra scherpe Abonnement-tarieven voor de Mii by MANGO (€ 239 p/m), Ibiza Style Dynamic (€ 285 p/m), Ibiza FR Dynamic (€ 295 p/m), Toledo Enjoy (€ 319 p/m) en Leon Enjoy (€ 355 p/m).

Leon Ecomotive Lease-modellen
Naast particuliere kopers kunnen ook zakelijke rijders tot en met eind september 2014 hun slag slaan tijdens de SEAT Season Deals. Bijvoorbeeld met de recent geÔntroduceerde Leon Ecomotive Lease-uitvoeringen, waarbij het voordeel tijdens de Season Deals-periode kan oplopen tot zelfs € 4.625. De Ecomotive Lease-versies van de Leon, met een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 115, zijn bedoeld voor zakelijke rijders die maximaal willen profiteren van de fiscale voordelen van een 14% bijtellingauto, zonder concessies te doen op het gebied van rijplezier, comfort en luxe.

De Leon Ecomotive Lease-varianten hebben de 1.6 TDI Ecomotive met 81 kW/110 pk als basis en beschikken standaard over een verlaagd sportonderstel en een dakspoiler in carrosseriekleur. SEAT levert dit leasevriendelijke model als complete Leon Ecomotive Lease Comfort en riant uitgeruste Leon Ecomotive Lease Sport, inclusief 4 jaar garantie en naar wens als driedeurs SC, 5-deurs en ST stationwagon.

 Uitvoering  Vanafprijs  Bijtelling  Netto bijtelling per maand
 Leon SC Ecomotive Lease Comfort   € 23.450  14%  € 115*
 Leon SC Ecomotive Lease Sport € 24.750  14%  € 121*

Meerprijs 5-deurs t.o.v. SC: € 350, meerprijs ST t.o.v. 5-deurs: € 1.150

* Op basis van 42% inkomstenbelasting

 

Meer nieuws...