10 oktober 2016

U bent van harte welkom bij Heron Auto

 

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiŽle Audi-dealer? Kom dan langs bij Heron Auto voor de Audi Welkomstcheck.
Voor maar €39,- controleert Heron Auto uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Audi.

34 punten
Tijdens de Audi Welkomstcheck wordt uw Audi op maar liefst 34 punten gecontroleerd. Hierbij kunt denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Niks wordt aan het toeval over gelaten en na afloop ontvangt u een volledige checklist met alle opmerkingen van Heron Auto. Bekijk hier alle 34 punten.

Voorwaarden
Binnen 3 maanden na aankoop kunt u gebruik maken van de Audi Welkomstcheck en de check is alleen mogelijk indien uw ‘nieuwe’ Audi niet bij een officiŽle Audi-dealer is aangekocht.

Maak hier uw online werkplaatsafspraak of bel op werkdagen (tussen 8.00-17.00 uur) naar 088 292 54 00.

Meer nieuws...