8 oktober 2014

Lijm: een prima middel tegen boetes, auto- en benzinediefstal

Jaarlijks worden in Nederland duizenden kentekenplaten van auto's gestolen voor gebruik bij autodiefstal, om zaken als boetes of wegenbelasting te ontduiken, of om brandstof te stelen. Heron Auto roept daarom al hun Volkswagen berijders op hun kentekenplaten te laten vastlijmen aan de auto. Gedurende de gehele maand oktober kan dat gratis bij ons. De actie start tijdens de Week van de Veiligheid die loopt tot 10 oktober.

Tegelijk met de kentekenplaatactie introduceren Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens een drietal diefstalpreventiepakketten. Deze pakketten zijn er in eerste instantie voor de bedrijfswagens Caddy, Transporter/Multivan, Crafter en Amarok en de personenwagens up!, Polo en Golf - zowel voor nieuwe als reeds rijdende auto’s.

Pakket Basis: speciale introductieprijs
Het preventiepakket Basis wordt in oktober aangeboden voor slechts 7,95 euro excl. BTW (personenwagens: 9,95 euro incl. BTW). Inbegrepen zijn onder meer het vastlijmen van de kentekenplaten, het etsen van het kenteken in de ruiten en het instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling.

Optimale preventie: Pakket Pro en Pro Plus
Het pakket Pro heeft alle elementen van het pakket Basis. ‘Pro’ wordt op de bedrijfswagens aangevuld met een Bearlock-versnellingsbakslot. Voor de personenwagens betreft de aanvulling echter een voertuigvolgsysteem waardoor de auto altijd is te traceren.
Het pakket Pro Plus biedt de meest uitgebreide preventie. Een voertuigvolgsysteem ťn versnellingsbakslot zijn dan inbegrepen – voor zowel personen- als bedrijfswagens.

Klik hier voor de prijzen.

 

Meer nieuws...