21 november 2014

Deze actie is helaas verlopen.

Aantrekkelijke winterdeals tijdens SEAT Season

Gratis winterwielen bij aanschaf SEAT Mii, Ibiza of Leon
• Gratis wintercheck voor SEAT-rijders

SEAT heeft het winterseizoen ingeluid met de aftrap van het SEAT Season, met aantrekkelijke winterdeals. Tot het einde van het jaar geeft SEAT bijvoorbeeld een gratis set lichtmetalen velgen mťt winterbanden bij aanschaf van een nieuwe Mii, Ibiza of Leon. En kunnen SEAT-rijders bij Heron Auto terecht voor de eveneens gratis SEAT Wintercheck, om hun auto op 25 wintergevoelige onderdelen te laten controleren.

Het SEAT Season staat voor SEAT-rijders inmiddels synoniem voor voordeel. Op nieuwe modellen, maar ook op accessoires en services. De winterdeals die SEAT tot 30 december 2014 sluit, vormen een passend vervolg op die traditie.

Gratis SEAT Wintercheck
Nog zo’n aantrekkelijke winterdeal is de SEAT Wintercheck ter waarde van € 19,50, die voor SEAT-rijders tot het einde van het jaar geheel gratis is. Bovendien ontvangen klanten die de wintercontrole laten uitvoeren van Heron Auto als cadeautje een handige set Touch Gloves*, om met handschoenen aan toch hun touchscreen smartphone te kunnen bedienen.

Tijdens de Wintercheck controleert Heron Auto uw auto op 25 punten die extra gevoelig kunnen zijn voor invloeden van een strenge winter. Zaken die daarbij aan een nauwe inspectie worden onderworpen vallen onder de categorieŽn ‘banden & remmen’, ‘licht & zicht’, ‘accu & dynamo’, ‘motor & vloeistoffen’ en ‘onderstel & carrosserie’. Eventuele gebreken worden uiteraard ter plekke verholpen, waarmee SEAT-rijders met een gerust gevoel de winter in eigen land of de lange trip richting een sfeervol wintersportoord tegemoet kunnen zien.

Een afspraak plannen voor het uitvoeren van de Wintercheck kan eenvoudig via onze online werkplaatsplanning of bel tijdens werkdagen naar 088 292 54 00. (van 8.00-17.00 uur).

Handige winteraanbiedingen
Naast de Wintercheck heeft Heron Auto tevens een aantal slimme en extra aantrekkelijk geprijsde winteraanbiedingen in petto. VariŽrend van een SEAT ijskrabber met zeem (€ 7,50) en 5 liter ruitensproeierantivries (€ 5) tot aan een rubberen mattenset (vanaf € 56,95) en een set ruitenwissers (vanaf € 59,-).

* Zolang de voorraad strekt.

 

Meer nieuws...