21 januari 2015

De Passat GTE. Slechts 7% bijtelling.

Volkswagen Passat GTE beperkt beschikbaar.
We zien nu al een grote vraag naar de bestelbaarheid van de Passat GTE. Deze auto zal echter beperkt beschikbaar zijn.
Wilt u deze auto aanschaffen en ook in 2016 fiscaal profiteren van 7% bijtelling, dan kunt u zich bij ons aanmelden om u te verzekeren van een productieplaats en daarmee de zekerheid van aanschaf van een Passat GTE.

 

De plug-in hybride
Volkswagen tilt hybride rijden naar een hoger niveau met de nieuwe Passat GTE. De krachtige motor heeft een vermogen van wel 160 kW (218 pk) en verbruikt slechts 2 liter per 100 kilometer. De nieuwe Passat GTE combineert klasse en innovatie mťt oog voor het milieu. Zo valt de Passat GTE in het voordelige bijtellingstarief van 7%. In het najaar van 2015 wordt de Volkswagen Passat GTE in Nederland gelanceerd. Laat uw gegevens achter en ontvang als eerste meer informatie.

 


De Passat Variant GTE. Ongekend veel ruimte.

De Volkswagen Passat GTE is leverbaar als limousine en als extra veelzijdige Variant. Dankzij een uitgekiend ruimteconcept is de bagageruimte van de Volkswagen Passat Variant gemakkelijk te vergroten tot wel 1.780 liter.

Topprestaties op alle fronten. Krachtig en efficiŽnt.

De plug-in hybride technologie omvat een 1.4 TSI benzine motor, een elektromotor, een zestraps DSG-transmissie en een lithium-ion batterij (9,9 kWh). Als de TSI en de elektromotor samenwerken is er een vermogen van wel 160 kW (218 pk). Goed voor een topsnelheid van meer dan 220 kilometer per uur en een sprint van 0-100 kilometer per uur in circa 8 seconden.

 

e-Remote. Altijd verbonden.

Volkswagen biedt standaard vele online functies voor Passat GTE rijders. Zo maakt Car-Net e-Remote het onder meer mogelijk om via uw smartphone het laadproces en/of airco-functies te starten.

 
 
   

Elektrische klasse. Tot wel 130 km/uur groen.
De Volkswagen Passat GTE kent verschillende rijmodi, waaronder ‘volledig elektrisch’. De topsnelheid is 130 kilometer per uur op volledig elektrisch. Met opgeladen accu bedraagt de elektrisch actieradius maximaal 50 kilometer. Zo rijdt u altijd elektrisch in de stad.
Optimaal digitaal. Innovatie voor iedereen.
De Volkswagen Passat GTE is net als andere uitvoeringen van de nieuwe Passat leverbaar met allerlei innovatieve opties. Zo is de Passat GTE beschikbaar met onder meer Active Info Display en Keyless Go.
 

Blijf op de hoogte. De Passat GTE nieuwsbrief.
Meer weten over de Passat GTE en als eerst het laatste nieuws ontvangen? Schrijf u in voor de Passat GTE nieuwsbrief.

 

Meer nieuws...