3 februari 2015

Caddy, Transporter en Crafter in aantrekkelijk geprijsde Bouw Professional-uitvoering

 

Bouwbeurs 2015: Speciale bouw-edities van Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens laat op de Bouwbeurs 2015 (9-13 februari, Jaarbeurs Utrecht) zijn brede aanbod van speciaal op de bouwsector gerichte modellen zien. Zo zijn er nu comfortabele ťn bereikbare Bouw Professional-uitvoeringen van de Caddy, Transporter en Crafter. Deze modellen bieden de betrouwbaarheid, de kracht en het laadvermogen die onmisbaar zijn in de bouwbranche. Bovendien worden ze ingericht naar de wens van de klant.

Voor klanten die op zoek zijn naar meer luxe is er de nieuwe Transporter T-Edition met opties ter waarde van bijna 8.000 euro voor een meerprijs van maar 595 euro.

Blikvanger op Volkswagen-stand
De nieuwe en robuuste Volkswagen Crafter Bouw Professional is een blikvanger op de Volkswagen-stand op de Bouwbeurs. Deze comfortabel uitgevoerde Crafter met 80 kW sterke 2.0 TDI-motor en zijn GVW van maar liefst 3 ton is zeer geschikt voor elke ondernemer die focust op efficiŽnte bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. De afgescheiden laadruimte is afgewerkt met hechthout en de laadvloer met betonplex. In de scherpe actieprijs (vanaf 25.100 euro*) is een stelpost van 1.300 euro voor een inrichting naar wens opgenomen. Daarmee kan de klant bijvoorbeeld kiezen voor een Aluca-inrichting met LED-laadruimteverlichting.

Meer Bouw Professional-modellen
Ook de Caddy en de Transporter zijn er in Bouw Professional-uitvoering. Ze hebben een solide laadruimteafwerking en in de scherpe actieprijs is een stelpost van 1.000 euro opgenomen voor een maatwerk-inrichting. Ook hier is de combinatie van comfort, betrouwbaarheid, laadvermogen en bereikbaarheid een belangrijke plus, zeker voor ZZP-ers en kleinere bedrijven. De Caddy Bouw Professional er al vanaf 14.350 euro* en de Transporter Bouw Professional vanaf 23.300 euro*.

Transporter T-Edition
De Volkswagen Transporter T-Edition debuteert ook op de Bouwbeurs. Voor een meerprijs van slechts 595 euro beschikt deze representatieve bedrijfswagen over opties ter waarde van bijna 8.000 euro. Inbegrepen zijn bumpers in carrosseriekleur, lichtmetalen velgen, radio met Bluetooth, cruise control, parkeersensoren achter en mistlampen vůůr. De Transporter T-Edition is er vanaf 21.895 euro*.

CarePort: financieel meedenken
Met CarePort biedt Volkswagen Bedrijfswagens ook slimme en voordelige oplossingen op het gebied van financiering, leasing, verzekeringen en onderhoud. Zo is een Caddy Bouw Professional al te rijden vanaf 60 euro per maand, een Transporter Bouw Professional vanaf 97 euro per maand en de Crafter Bouw Professional vanaf 103 euro per maand.

* In dit bericht vermelde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.vwbedrijfswagens.nl.

 

Meer nieuws...