10 juni 2015

Dit evenement is helaas verlopen.

 

Exclusieve preview avond Audi Q7: donderdag 18 juni a.s.

Met veel genoegen stellen wij u voor aan 'The great quattro': de nieuwe Audi Q7. Niet alleen zuiniger en krachtiger dan zijn voorganger, maar ook vooruitstrevender en technologisch geavanceerder.

De dynamische uitstraling en het sportieve karakter van de nieuwe Audi Q7 geven vorm aan deze opvallende Audi. De standaard permanente vierwielaandrijving, quattroģ, staat al 35 jaar garant voor een indrukwekkende rijervaring.

Exclusieve preview
Donderdag 18 juni a.s. organiseert Heron Auto in de Audi showroom aan de Burg. D. Kooimanweg 14 in Purmerend een exclusieve preview avond. U bent van harte welkom om hier samen met uw partner of introducť bij aanwezig te zijn. Van 18.00 21.00 uur kunt u onder het genot van exclusieve hapjes en drankjes deze prachtige Audi Q7 bekijken. Klik hier om u aan te melden.

 

Audi Q7
De Audi Q7 is het resultaat van een voortdurend streven om het beste te bieden. Hij oogt gespierd zonder zwaar over te komen. Het interieur biedt topklasse comfort. Met de 3.0 TDI-motor en vijfzits configuratie accelereert de Q7 in een indrukwekkende 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

Sterk & herkenbaar. De highlights van de Audi Q7.

Het Q-design 
Strakke vlakken en scherpe lijnen kenmerken de Audi Q7. Hij is compacter dan zijn voorganger, maar heeft wel een grotere wielbasis. Ook de breedte en hoogte zijn gegroeid, waardoor hij nog gespierder oogt. De herkenbare grille en de optionele Matrix LED-koplampen zijn beeldbepalend voor het tijdloze en sportieve design.

Het ruimteconcept
Geniet van de riante ruimte in het variabele interieur van de nieuwe Audi Q7. Ten opzichte van de eerste generatie beschikken de inzittenden over nog meer bewegingsvrijheid. Qua zitconfiguraties valt er wat te kiezen. De Q7 heeft standaard een driezits achterbank, waarvan de leuningen verstelbaar zijn. Naar wens komen daar twee elektrisch uitklapbare stoelen op de derde rij bij, waardoor er zeven personen in de Q7 passen. In dat geval vergemakkelijken wegklapbare buitenste zitplaatsen op de tweede zitrij de instap naar achteren.

De aandrijflijn
Met de 245 kW (333 pk) sterke 3.0 TFSI-motor versnelt de Audi Q7 als vijfzitter desgewenst in slechts 6,1 seconden van 0 naar 100 km/h. De standaard quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor dat dit vermogen goed op het asfalt is over te brengen. Met de unieke, optionele vierwielbesturing heeft u de auto in elke situatie nog beter onder controle.

De lichtgewicht bouwwijze
De nieuwe Q7 profiteert van twintig jaar Audi ervaring op het gebied van gewichtsreductie, met gunstig resultaat: de 3.0 TDI weegt maar liefst 325 kg minder dan zijn voorganger. Op heel veel vlakken is gewicht bespaard, van het boordnet tot aan de bagagevloer. De rijdynamiek en efficiency profiteren ook van die verdwenen kilo’s.

 

 

Meer nieuws...