22 maart 2017

SEAT voorjaarsaanbiedingen

 

Haal alles uit het voorjaar met onze verfrissend voordelige aanbiedingen.

 

Wie buitengewoon wil genieten dit voorjaar, moet zeker bij ons langskomen. Tijdelijk profiteer je namelijk van flinke korting op een airco onderhoudsbeurt met geurbehandeling, zomerbanden of wielenwissel. Daarnaast kun je rekenen op gratis ruitreparatie, voordelige ruitensproeiervloeistof en korting op accessoires zoals een kinderzitje, fietsendrager en bandenhoezen. Zo weten we zeker dat jij alles uit het voorjaar haalt.

 

 

 

Aircocheck € 19,95
Dit voorjaar kun je voordelig een Aircocheck laten doen bij jouw SEAT-dealer. We checken de temperatuur, de druk van het systeem en een visuele controle van de belangrijkste onderdelen. Mocht er te weinig koudemiddel aanwezig zijn dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.

Airco onderhoud, inclusief geurbehandeling voor € 99,-
Tijdens de onderhoudsbeurt controleren we het aircosysteem en vullen we het volledig af met een fluortoevoeging, zodat we eventuele lekkages in een later stadium makkelijk kunnen traceren. De geurbehandeling zorgt ervoor dat schimmels, bacteriŽn en nare luchtjes verdwijnen door een volledige reiniging van het systeem.

Wielen Wissel Weken
Bij Heron Auto kunt u natuurlijk ook uw winterbanden omwisselen voor uw zomerbanden. Heeft u de banden zelf opgeslagen, staan de banden in ons bandenhotel of bent u misschien toe aan een nieuwe set banden? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of maak hier een afspraak.

Actietarieven zomerbanden
Ook dit voorjaar kun je weer voordelig zomersets met SEAT lichtmetalen velgen bestellen (tot 300,- voordeel). Daarnaast kun je ook zomerbanden apart bestellen. Vraag vandaag nog een bandenofferte aan of maak direct een werkplaatsafspraak.

Nu met korting bij Heron Auto

Korting op bandenhoezen. Van €29,95 voor €19,95. Vier hoezen geschikt voor de bandenmaten tot en met 18 inch. Bestel ze in de webshop. 


 

 

 

 

 

 

 

 

De G1 ISOFIX Duo Plus. Van € 425,- voor € 299,-. Geschikt vanaf 8 maanden tot 4 jaar. Bestel in de webshop. 

Van € 549,- voor € 449,-. Geschikt voor twee (zware) fietsen, maximaal 60 kg laadvermogen en kantelbaar. Bestel in de webshop. 

 

 

Van € 349,- voor € 279,-. Geschikt voor twee fietsen, maximaal 45 kg laadvermogen en opvouwbaar. Bestel in de webshop. 

 

Van € 31,95 voor € 19,95. Eenvoudig te monteren aan de hoofdsteun.
Bestel bij Heron Auto.

 

 

SEAT 5 Liter ruitensproeiervloeistof voor maar € 3,99. Af te halen bij
Heron Auto!


Meer nieuws...