7 april 2015

Deze acties zijn helaas verlopen.

Volkswagen Lente actie

Het voorjaar is in aantocht. Tijd om weer extra aandacht te geven aan uw auto. De frisse wind kan er weer doorheen. Daarom heeft Heron Auto diverse Lente acties voor u, zodat u helemaal klaar bent voor het voorjaar.

Maak nu online uw werkplaatsafspraak. Toch liever eerst een offerte? Dat mag natuurlijk ook. Een offerte kunt u hier aanvragen.

Airco-onderhoudsbeurt.
Incl. gratis geurbehandeling.

Tijdens het airco-onderhoud wordt het systeem bijgevuld waardoor er weer genoeg koude lucht uitgeblazen wordt en de compressor goed beschermd wordt tegen schade. Tijdelijk inclusief gratis geurbehandeling (normaal € 39,-), het systeem wordt gedesinfecteerd en bacteriŽn en schimmels worden verwijderd. Met Volkswagen airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig.

 

 

Weer helemaal fris.
Gratis wasbeurt bij een Airco-onderhoudsbeurt.

Als u nu een Airco-onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijgt u uw Volkswagen zowel van binnen als van buiten opgefrist terug. Want de toch al voordelige Airco-onderhoudsbeurt is inclusief gratis wasbeurt.**

**deze wasbeurt kunnen we u helaas niet aanbieden in onze vestiging Volendam en Enkhuizen.

 

Geniet van de voorjaarszon.
Voordelige ruitenwisserbladen.

Goed zicht is belangrijk voor de veiligheid van u en uw medepassagiers. Zorg dus dat uw ramen altijd brandschoon zijn. Zo kunt ook nog eens optimaal van de voorjaarszon genieten. Profiteer nu van extra voordelige ruitenvloeistof voor slechts € 2,95* en € 10,-* voordeel op ruitenwisserbladen.

 

 

 

 

Uw fiets overal mee naartoe.
Innovatieve Thule fietsendragers.

Uw fiets meenemen was nog nooit zo gemakkelijk. Vanaf nu kunt u er lekker op uit en gaan de fietsen gewoon mee. Met deze lichtgewicht, innovatieve dragers kunt u de bagageruimte zelfs nog bereiken met de fietsendragers op de auto gemonteerd. Even de fietsen niet mee? Dan kunt u de fietsendrager eenvoudig opvouwen zodat het in de kofferbak past. Lees meer.


 

Volkswagen Car Care-tas.
Nu € 29,95*.

De Car Care-tas heeft alles in zich voor de basisverzorging van uw Volkswagen.

Inhoud:
- 500 ml velgenreinigergel
- 500 ml dashboard care
- 500 ml insecten-remover
- velgenborstel
- microvezeldoek

  

De Bandenwisselweken.
Complete set al vanaf € 39*.

Winterbanden zijn ontworpen om veilig te kunnen rijden bij lage temperaturen op natte en gladde wegen. Hoe hoger de temperatuur hoe langer de remweg van winterbanden wordt. Het is wel zo veilig als u tijdig van banden wisselt. Tijdens de Bandenwisselweken is het extra voordelig. Maak daarom snel een afspraak bij Heron Auto voor de wissel naar zomerbanden.

 

* De check is geen onderhoudsbeurt, maar een controle op genoemde punten. Aan de uitgevoerde controle kunnen geen garanties worden verleend en is slechts een momentopname, mogelijke aansprakelijkheden naar aanleiding van de check zijn dan ook uitgesloten Wij adviseren u met betrekking tot onderhoud de fabrieksvoorschriften aan te houden. Voordeel op Airco-onderhoud: Airco-onderhoud van € 129,- voor € 99,- inclusief gratis geurbehandeling t.w.v. € 39,-. Actie geldig tot en met 31 mei 2015. Lees de verkoopinformatie.

 

Meer nieuws...