7 april 2015

Deze acties zijn helaas verlopen.

Bedrijfswagen Voorjaars aanbiedingen 

 

 

Het voorjaar is in aantocht. Tijd om weer extra aandacht te geven aan uw bedrijfswagen. De frisse wind kan er weer doorheen. Daarom heeft Heron Auto diverse Voorjaars aanbiedingen voor u, zodat u helemaal klaar bent voor het voorjaar.

Maak nu online uw werkplaatsafspraak. Toch liever eerst een offerte? Dat mag natuurlijk ook. Een offerte kunt u hier aanvragen.

 

 

Airco onderhoudsbeurt.

Inclusief gratis geurbehandeling.

 

Tijdens het airco onderhoud wordt het systeem weer bijgevuld waardoor
er weer genoeg koude lucht uitgeblazen wordt en de compressor goed beschermd wordt tegen schade. Tevens wordt met de geurbehandeling
het systeem gedesinfecteerd en worden bacteriŽn en schimmels verwijderd. Met Volkswagen Bedrijfswagens airco onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig.

 

 

 

Ruiterwisserbladen.

Nu € 8,25 korting.

 

Uw ruitenwissers hebben waarschijnlijk overuren gedraaid. Daarom checken we ze op slijtage. Zijn ze aan vervanging toe? Tijdens de Voorjaarsactie ontvangt u € 8,25 korting op alle typen ruitenwisserbladen.

 

 

 

Ruitensproeiervloeistof.

5 liter nu € 2,45.

 

In de winter kan het hard gaan met de ruitensproeiervloeistof. Zeker met het wisselvallige weer van de afgelopen periode. Tijd om bij te vullen? Nu slechts € 2,45 voor 5 liter.

 

 

Zomerbanden.

Vanaf € 50,- per stuk.

 

Tijdens de Voorjaarsactie controleren we standaard het profiel van uw banden. Bij een profieldiepte van minder dan 2,5 mm ontstaat al minder grip. Bij een diepte van minder dan 1,6 mm zijn nieuwe banden verplicht. Semperit zomerbanden zijn nu verkrijgbaar vanaf € 50,- per stuk. Exclusief BTW en montage.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Meer nieuws...