5 mei 2015

Heron Auto Volendam gaat verhuizen

Heron Auto is een groeiende en innoverende organisatie waarbij u als klant centraal staat. Om u te blijven voorzien van kwalitatief goede producten en uitstekende service, kunt u ons vanaf dinsdag 26 mei a.s. vinden in ons nieuwe pand aan de:

Christiaan van Abkoudestraat 2 in Volendam

(voorheen pand Arend Auto, Renault dealer)

Complete mobiliteitsservice
Heron Auto maakt onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Heron Auto u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals financieringen, leasing en schadeherstel. Ons nieuwe pand heeft een centrale ligging, waardoor we makkelijk bereikbaar zijn. Daarnaast hebben we een gemoderniseerde werkplaats en hebben we hier meer ruimte om onze grote voorraad nieuwe en gebruikte auto’s aan u te presenteren.

Economy Service
Ons nieuwe pand is ingericht volgens de Volkswagen ‘Economy Service-richtlijnen’. Dit houdt in dat ook Volkswagens ouder dan 5 jaar kunnen profiteren van extra veel voordeel, zoals extra lage prijzen voor onderhoud en reparatie. Uiteraard zijn ook andere automerken bij ons van harte welkom!

Wij overtuigen u graag van onze kennis en kunde, met liefde voor ons vak en uw auto in het bijzonder. We zien u graag in onze nieuwe vestiging.

 

Adresgegevens per 26 mei a.s.: Christiaan van Abkoudestraat 2. 1132 AC Volendam. T (0299) 36 39 72.

 

Meer nieuws...