5 mei 2015

Audi op CES Asia 2015: lokale knowhow key factor voor toepassing innovaties

Op 24 mei zullen in Shanghai de deuren worden geopend van de eerste International Consumer Electronics Show (CES) Asia. Naast het tonen van een conceptauto zal Audi diverse presentaties verzorgen over innovaties op het gebied van elektronica en belangrijke mobiliteitstrends.

China is de belangrijkste internationale markt voor Audi en er wordt veel waarde gehecht aan deze grootste elektronica vakbeurs ter wereld,“ zegt Rupert Stadler, Board Chairman van AUDI AG. “De markten in AziŽ zullen een cruciale rol spelen in de toekomst van de auto en de elektronische systemen.”

Sinds 2008 werkt een in Beijing gestationeerd, internationaal Audi-team aan de specifieke eisen die individuele landen aan auto’s stellen. Een nauwkeurige kennis van lokale omstandigheden is van doorslaggevend belang bij het ontwikkelen van innovaties voor Audi’s belangrijkste internationale markt. De technici in China werken aan zaken als afstelling van het chassis, hulpsystemen en interfaces voor de gebruiker evenals aan componenten voor een batterij met hoog voltage. Daarnaast ontwikkelt Audi speciaal voor AziŽ infotainment- en connectiviteitvoorzieningen.

Volgens Luca de Meo, Board Member voor Marketing en Sales, zal Audi de komende jaren nog internationaler opereren en innovatieve mobiliteitsoplossingen ontwikkelen die zijn afgestemd op de klanten en grote steden van de toekomst.

 

Meer nieuws...