28 mei 2015

De nieuwe Audi A4 komt eraan! 

Bijna is het zover, nog dit jaar lanceert Audi de nieuwe A4. Verwacht wordt dat de A4 debuteert in september 2015 tijdens de IAA in Frankfurt. Benieuwd hoe de A4 eruit zal zien? Op onderstaande foto's is de nieuwe A4 nog wel flink gecamoufleerd, maar toch krijgt u al een aardig beeld van de auto.

De nieuwe designtaal van Audi zal ook bij de A4 doorgevoerd worden. Naast dat het model sportiever zal ogen, zal de A4 ook een stuk lichter worden dan zijn voorganger. De nieuwe A4 zal uitgebracht worden in verschillende uitvoeringen, zoals een sedan en stationwagen, en beide als S4.

Ook leverbaar als e-tron
Over de motoren van de nieuwe A4 is al wel het ťťn en ander bekend. Zo zal er een keuze zijn uit meer dan 10 brandstofmotoren met vermogens variŽrend van 120 tot 272 pk. Ook zal de A4 als e-tron op de markt worden gebracht. De plug-in hybride, met lage bijtelling, is met name interessant voor de zakelijke rijder.

3,0-liter V6
De nieuwe Audi S4 krijgt zeer waarschijnlijk weer een 3,0-liter V6-compressormotor onder de kap. Momenteel is dit blok goed voor 333 pk, wellicht dat de nieuwe generatie er nog een aantal paardenkrachten bij krijgt.

Meer informatie?
Wilt u graag op de hoogte blijven of meer informatie over de nieuwe Audi A4?
Neem dan contact op met onze Audi Verkoopadviseurs, zij helpen u graag verder!

 


Teun Stoop
Verkoopadviseur
       
Tel:      0299-314154 
E-mail:  teun.stoop@heronauto.nl            

 


Jeroen Stegerman
Verkoopadviseur

Tel:      0299-314153 
E-mail:  jeroen.stegerman@heronauto.nl   

 

 


 

 

Meer nieuws...