4 juni 2015

Deze actie met bijbehorende actie is helaas verlopen.

Zonnig voordeel bij Heron Auto

Als uw vakantie eindelijk is aangebroken, wilt u natuurlijk met een veilig gevoel op vakantie gaan. Laat nu gratis uw Volkswagen checken op de belangrijke punten, zoals airconditioning, banden en remmen. Bovendien profiteert u nu van wel € 100* voordeel op een navigatie update. Zo kunt u ongehinderd genieten van uw vakantie.

 

 

RNS-navigatie update.

Nu slechts € 99* .

Tijd voor een update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Uw Volkswagen dealer heeft de meest actuele kaartversie voor uw RNS 300, 310, 315, 510, RNSMCD en RNSMFD2 navigatiesysteem. Tijdelijk zijn de kaarten voor West-Europa extra scherp geprijsd van € 199* voor € 99*. Bekijk de aanbieding in de webshop of neem contact op met Heron Auto. Heeft u een ander navigatie systeem? Ontdek hier alle updates.

 

Airco-onderhoudsbeurt.

Voorkom dure reparaties.

Om tijdens uw vakantie te genieten van frisse en schone lucht in uw Volkswagen, controleren we de airco tijdens de Zomercheck. Als er onderhoud nodig is, dan betaalt u slechts € 99. Met de voordelige geurbehandeling van slechts € 39 wordt uw airco weer volledig gedesinfecteerd en voorkomt u nare geurtjes. Als u op tijd onderhoud pleegt, verkleint u de kans op dure reparaties.


Volkswagen Fietsendrager.

Deze complete fietsendrageroplossing is geschikt voor vervoer van twee (elektrische) fietsen met een maximale belasting van 60 kilo. Bovendien is hij kantelbaar zodat de kofferruimte toegankelijk blijft en inklapbaar om hem netjes op te bergen in de reserve wiel uitsparing. Zo verliest u geen ruimte in de kofferbak.  


Volkswagen Bagagebox.

Met de originele Volkswagen Bagagebox hoeft u op vakantie niets te missen. Bagage dat niet in de auto past neemt u eenvoudig mee op het dak. De Volkswagen dak koffer heeft een inhoud van wel 340 liter.

 


Thule Bagagebox.

Wilt u altijd meer meenemen dan de kofferbak toelaat? De robuuste bagagebox van Thule heeft een inhoud van 420 liter. En is tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Zo profiteert u van een voordeel van wel € 100. U bent niet alleen extra voordelig uit, maar dankzij de extra opbergmogelijkheden hoeft u ook niets te missen op vakantie.


Volkswagen Calamiteitenkit.

Met de Volkswagen calamiteitenkit beschikt u over alle benodigdheden in geval van calamiteiten; van complete EHBO box tot veiligheidshesjes. Deze kit bevat veiligheidsitems die verplicht zijn in een aantal vakantielanden. Dat geeft een veilig gevoel.

 


Volkswagen Dakdragers.

Alles kan het dak op. Neem uw bagage eenvoudig mee op het dak met de Volkswagen Dakdragers. Veilig opgeborgen in de Volkswagen Bagagebox of stevig vastgebonden. Met de Dakdragers van Volkswagen is geen lading te groot.  


Travel en Comfort systeem.

Geniet van lange ritten. Ook met een volle achterbank. Dat mag u verwachten van het Volkswagen Travel en Comfort systeem. Klik simpelweg uw iPad in de houders om uw passagiers te vermaken tijdens een lange rit. Zo begint de vakantie al in de auto. En komt u ontspannen aan op bestemming.  

Bekijk de aanbiedingen in de webshop of neem contact op met Heron Auto.

* Actie geldig van 1 juni tot en met 31 augustus 2015, met uitzondering van de navigatie-update actie deze is geldig van 1 juni tot en met 31 juli 2015. Prijzen zijn maximale adviesprijzen inclusief btw en eventuele montage.

 

 

Meer nieuws...