16 juni 2015

De nieuwe Transporter: nu te bestellen!

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers. De nieuwe Transporter. Meer van hetzelfde. 

Bent u straks een van de eersten die hem rijdt? Bestel de nieuwe Transporter nog voor hij bij ons in de showroom staat. De nieuwe Transporter is verkrijgbaar vanaf € 17.900,-. 

Neem contact op met uw verkoopadviseur voor meer informatie. Klik hier.


* De genoemde vanaf prijs betreft een adviesprijs excl. BTW/BPM en excl. kosten rijklaar maken, leges en verwijderingsbijdrage. De afgebeelde auto kan meeruitvoeringen bevatten. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Update:

Nieuwste generatie nu te bestellen, medio juli bij de dealer
Zelfs de prijs werkt: nieuwe Transporter leverbaar vanaf 17.900 euro

De nieuwe Volkswagen Transporter is als gesloten bestelwagen leverbaar vanaf 17.900* euro. Hij is daarmee voordeliger dan zijn voorganger. Bovendien is hij completer uitgevoerd. Tevens zet hij de toon als het gaat om veiligheid en comfort. En dan zijn de 2.0 TDI Euro 6-motoren ook nog eens flink zuiniger dan hun voorgangers. De zesde generatie Transporter staat medio juli in de showroom, maar is nu al te bestellen.

De Transporter-reeks blinkt als vanouds uit in veelzijdigheid. De zesde generatie is er als gesloten bestelwagen vanaf 17.900 euro* en als Kombi vanaf 21.900 euro*. De Pick-up is leverbaar vanaf 21.000 euro*, de versie met Dubbele Cabine vanaf 27.800 euro* en als chassis voor opbouw levert Volkswagen de Transporter vanaf 19.400 euro*.

Nog completer
Vergeleken met zijn voorganger is de uitrusting van de Transporter fors uitgebreid. Standaard zijn nu innovatieve veiligheidssystemen als vermoeidheidsherkenning en Multi Collision Brake, dat voorkomt dat de auto ‘doorschiet’ na een aanrijding. Ook standaard zijn hill hold voor eenvoudig wegrijden op (steile) hellingen, het start-/stop-systeem, elektrische bediening van ramen en spiegels, radiovoorbereiding en centrale vergrendeling met afstandsbediening.

Altijd maatwerk
De nieuwe Transporter is er op volgorde van luxe als Trendline, Comfortline en Highline. In de introductieperiode zijn het Climatic-pakket met automatische airco en het Navigatiepakket extra scherp geprijsd. Interessante nieuwe opties zijn onder meer de grootlichtassistent, LED-koplampen en –achterlichten, Adaptieve Cruise Control, Front Assist Noodremassistent en de Rear View achteruitrijcamera.

Nieuwste generatie motoren
De nieuwe Transporter is verkrijgbaar met nieuwe Euro 6-motoren. De 2.0 TDI met standaard verbruiksverlagende BlueMotion Technology is er in vier vermogensvarianten: van 62 kW/84 pk tot 150 kW/204 pk. De Transporter is er ook met 2.0 TDI Euro 5-motoren met standaard BlueMotion Technology.

Al 65 jaar betaalbaar werkpaard
De Volkswagen Transporter kwam in 1950 op de markt naar een idee van de Nederlandse Volkswagen-importeur Ben Pon sr. De bus kende toen een vanaf-prijs van 5.125 gulden, of 2.330 euro. Gerekend naar het prijspeil van 2015 zou dit neerkomen op iets meer dan 20.000 euro.

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen exclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.volkswagen.nl.

 

Meer nieuws...