11 juli 2015

Škoda Zomercheck

Ga het hele jaar door veilig en onbezorgd de weg op! Het kan met de ŠKODA All-in zomercheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten. Uw ŠKODA is zodoende altijd in betrouwbare topconditie.

Gratis veilig de weg op met VerrassendŠKODA
Laat uw ŠKODA voor het zomer- en winterseizoen tijdig nalopen door Heron Auto. Een Zomercheck is gratis voor VerrassendŠKODA-leden en voor niet-leden slechts € 19,95. Voor de prijs van een uitgebreide lunch weet u dus zeker dat u en uw passagiers altijd in een veilige en betrouwbare auto rijden.

Checkpunten
Bij de Zomercheck wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op 26 belangrijke punten. Denk hierbij aan de:

✔ Verlichting
✔ Remsystemen
✔ Carrosserie
✔ Ruiten en ruitenwissers
✔ Banden en onderstel
✔ Rubbers
✔ V-snaren
✔ Vloeistoffen
✔ Accu
✔ Koel- en uitlaatsysteem

Niet de minste punten, plan daarom direct uw All-in Zomercheck in!

Goed bekeken: Airco Onderhoud & Geurbehandeling nu samen € 99,-

Een slecht werkende of vies ruikende airco is zowel op warme als koude dagen niet goed voor uw comfort en veiligheid. Daarom bieden we VerrassendŠKODA-leden de Airco Onderhoud & Geurbehandeling nu samen aan van € 158,- voor € 99,-!
Maak hier alvast uw afspraak!

Aanvullend onderhoud in overleg
Het kan zo zijn dat de servicemonteur constateert dat uw ŠKODA meer onderhoud nodig heeft. In dat geval wordt dat eerst met u besproken. Bent u akkoord, dan wordt er een overzichtelijk serviceplan opgesteld en een offerte gemaakt. Is een reparatie noodzakelijk? Heron Auto herstelt het bewuste onderdeel zo snel mogelijk op vakkundige wijze.

 

Meer nieuws...