20 juli 2015

Twintig Volkswagen Golf GTE voor Omgevingsdienst noordzeekanaalgebied

Heron Auto heeft samen met Leaseplan twintig Volkswagen GTE’s mogen leveren aan Omgevingsdienst noordzeekanaalgebied. Zij hebben gekozen voor de Volkswagen GTE vanwege het ongekend zuinige brandstofverbruik en de lage onderhoudskosten. De GTE’s zullen worden ingezet als poolauto bij medewerkers van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.

Omgevingsdienst noordzeekanaalgebied werkt in opdracht van ruim twintig gemeenten en drie provincies. Zij verstrekken omgevingsvergunningen en zien erop toe dat bedrijven voldoen aan actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu(veiligheid), bouwveiligheid, infrastructuur en bodem. Indien nodig treden zij handhavend op en werken zij daarbij samen met ketenpartners. Ook in een adviserende rol zet Omgevingsdienst noordzeekanaalgebied hun deskundigheid actief in. Bijvoorbeeld op het gebied van externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid. De inzet is gericht op het beperken van risico’s en daarmee dragen zij bij aan het waarborgen van een veilig en leefbaar noordzeekanaalgebied.

Heron Auto is officieel Volkswagen dealer en heeft vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend, Volendam en Zwaag. Heron Auto is onderdeel van de Stern Groep.

Twintig prachtige Volkswagen Golf GTE’s voor Omgevingsdienst noordzeekanaalgebied.

 

Meer nieuws...