23 juli 2015

Volkswagen Transporter 

De nieuwe Transporter. Meer van hetzelfde.
Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers. De nieuwe Transporter. Meer van hetzelfde.

De nieuwe Volkswagen Transporter is als gesloten bestelwagen leverbaar vanaf 17.900* euro. Hij is daarmee voordeliger dan zijn voorganger. Bovendien is hij completer uitgevoerd. Tevens zet hij de toon als het gaat om veiligheid en comfort. En dan zijn de 2.0 TDI Euro 6-motoren ook nog eens flink zuiniger dan hun voorgangers.

Meer informatie
Klik op onderstaande link om een brochure, offerte of proefrit aan te vragen.

Contactformulier

   
 

 

 

Nog completer
Vergeleken met zijn voorganger is de uitrusting van de Transporter fors uitgebreid. Standaard zijn nu innovatieve veiligheidssystemen als vermoeidheidsherkenning en Multi Collision Brake, dat voorkomt dat de auto ‘doorschiet’ na een aanrijding. Ook standaard zijn hill hold voor eenvoudig wegrijden op (steile) hellingen, het start-/stop-systeem, elektrische bediening van ramen en spiegels, radiovoorbereiding en centrale vergrendeling met afstandsbediening.

Altijd maatwerk
De nieuwe Transporter is er op volgorde van luxe als Trendline, Comfortline en Highline. In de introductieperiode zijn het Climatic-pakket met automatische airco en het Navigatiepakket extra scherp geprijsd. Interessante nieuwe opties zijn onder meer de grootlichtassistent, LED-koplampen en –achterlichten, Adaptieve Cruise Control, Front Assist Noodremassistent en de Rear View achteruitrijcamera.

Nieuwste generatie motoren
De nieuwe Transporter is verkrijgbaar met nieuwe Euro 6-motoren. De 2.0 TDI met standaard verbruiksverlagende BlueMotion Technology is er in vier vermogensvarianten: van 62 kW/84 pk tot 150 kW/204 pk. De Transporter is er ook met 2.0 TDI Euro 5-motoren met standaard BlueMotion Technology. 

Meer informatie.

Foto's:

  

Bekijk meer foto's.

 

De geschiedenis van de Volkswagen Transporter


WereldpremiŤre Volkswagen Transporter in Amsterdam

 

 

 

Meer nieuws...