4 augustus 2015

Deze actie is helaas verlopen.

 

Kamperen in het wild met Skoda!

Win een overnachting buiten de gebaande paden

Unieke actie voor een avontuur op Texel of in de Oostvaardersplassen. ŠKODA maakt kamperen in het wild mogelijk met de Yeti.

Wie er echt eens tussenuit wil, moet beslist meedoen aan de actie ‘Kamperen in het Wild’ van ŠKODA. De hoofdprijs is een unieke belevenis met de ŠKODA Yeti in de wilde natuur van de Oostvaardersplassen of Texel. De winnaars rijden met de ŠKODA Yeti en een Eriba caravan het avontuur tegemoet. Aanmelden kan tot 21 augustus 2015 op www.skoda.nl/kampereninhetwild

De ŠKODA Yeti is de ideale auto om het avontuur mee op te zoeken. Een ŠKODA biedt altijd net iets meer ruimte voor bagage en passagiers, maar nu dus ook voor avontuur en spanning. Met de slimme SUV van ŠKODA kun je nu ook letterlijk buiten de gebaande paden gaan. De Yeti is altijd in voor een avontuurlijke trip, waarbij alle passagiers kunnen meenemen wat ze willen.

Deze actie, in samenwerking met ANWB Kampeer en Caravan Kampioen, is ideaal om de trekkracht van de ŠKODA Yeti zelf te ervaren. In 2014 was de Yeti winnaar van de Trekauto van het Jaar-verkiezing in de SUV-klasse. De jury roemde dan ook de 1.200 kg trekkracht, de prima rijeigenschappen en de schappelijke prijs van de ŠKODA Yeti 1.2 TSI.

 

Meer nieuws...