20 oktober 2015

Skoda Propvol Voordeelweken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De nieuwste auto's boordevol GRATIS extra's! Profiteer nu!

 

 

Octavia en Octavia Combi

 

Octavia Combi Edition Businessline

Deze Octavia Combi maakt van iedere rit een feest door ruimte en de vele extra’s die dit actiemodel te bieden heeft. Krijg nu €3.000 voordeel.

 

Bekijk het actiemodel

 

 

Fabia en Fabia Combi


Fabia Combi Edition

Klaar voor alle spontane acties: deze ruime Fabia met speciale bekleding, lichtmetalen velgen, Bluetooth en meer. Geniet ook van €1.700 voordeel en €500 inruilpremie.

 

Bekijk het actiemodel

 

 

Rapid en Rapid Spaceback 

 

Rapid Spaceback Edition

Met deze Rapid Spaceback pak je niet alleen meer ruimte en vele extra’s mee zoals 16 inch lichtmetalen velgen en getinte glazen achter, maar ook nog eens €2.600 voordeel.

 

 

Bekijk het actiemodel 

 

 

Citigo 

 

Citigo Fresh

In deze Citigo is het altijd comfortabel rijden dankzij de airconditioning en sunset. Daarnaast zorgt de radio/CD-speler Funky voor de ideale sfeer. En om het helemaal compleet te maken profiteer je van €1.000 voordeel. Daarbij profiteer je ook nog eens van € 400 inruilpremie op je huidige auto.

 

Bekijk het actiemodel

 

 

Yeti

 

Yeti Edition

Met deze Yeti rijd je gemakkelijk ieder avontuur tegemoet dankzij de Amundsen navigatie. Met Bluetooth bel je jouw coŲrdinaten door. Profiteer van € 2.200 voordeel.

 

 

Bekijk het actiemodel

 

* Deze actie is geldig t/m 29 december 2015. De actie is niet te combineren met andere acties. Genoemde vanafprijs is incl. BTW en BPM, excl. kosten rijklaar maken en verwijderingsbijdrage en inclusief eventuele inruilpremie. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag bij Heron Auto naar de voorwaarden.

 

 

 

Meer nieuws...