6 november 2015

All-in controle op 25 punten, gratis voor VerrassendŠKODA-ledenŠKODA Wintercheck met gratis boodschappentasje

In de winter moet je kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare auto. ŠKODA-rijders kunnen daarom de hele maand november bij Heron Auto terecht voor de ŠKODA Wintercheck. Ervaren monteurs controleren de auto dan op 25 belangrijke punten. De controle is gratis voor VerrassendŠKODA-leden en levert bovendien een handig boodschappentasje op.

Elk seizoen stelt specifieke eisen aan een auto. De ŠKODA Wintercheck is speciaal afgestemd op het functioneren bij lage temperaturen. Punten die te maken hebben met banden en remmen, licht en zicht, accu en dynamo, motor en vloeistoffen alsmede onderstel en carrosserie worden aan een grondige controle onderworpen. Deze inspectie vertegenwoordigt een waarde van € 19,95, maar is gratis voor VerrassendŠKODA-leden.

Als dank voor het laten uitvoeren van de Wintercheck, krijgt de ŠKODA-rijder zolang de voorraad strekt een boodschappentasje. Met het oog op de nieuwe regel dat per 1 januari voor een plastic boodschappentas verplicht betaald moet worden, een handige en duurzame attentie. Het tasje is namelijk gemaakt van een sterke stof en daarmee ideaal voor de dagelijkse of spontane boodschappen. Bovendien is het compact opvouwbaar, zodat het eenvoudig mee te nemen is in de jas of handtas. Simply Clever, want daardoor heeft de ŠKODA-rijder het tasje altijd bij de hand.

Maar er is nog meer voordeel. Als het verstandig is om de winter in te gaan met nieuwe ruitenwissers, geeft de Heron Auto ŠKODA de hele maand november 20% korting op een nieuwe set. De ŠKODA Wintercheck is daarnaast het ideale moment om over te stappen op winterbanden of om de huidige winterbanden te vervangen door nieuwe exemplaren met volledig profiel. Met kortingen tot 35% zijn deze t/m 30 november nu extra aantrekkelijk aan te schaffen.

De ŠKODA Wintercheck is eenvoudig te plannen met de online werkplaatsplanner of u kunt telefonisch contact opnemen via (0299) 67 46 86.

 

Meer nieuws...