24 november 2015

Volkswagen Winterklaar

Is uw auto al winterklaar? Heron Auto kan u helpen!

Winterbanden geven meer grip tijdens winterse omstandigheden. De winterbanden hebben een speciaal profiel en een andere rubbersamenstelling. Hierdoor zijn ze beter geschikt bij lage temperaturen. Winterbanden bieden meer veiligheid bij winters weer. De remweg is korter en de kans op glijpartijen is vele malen kleiner. Zodra de temperatuur onder de 7 graden duikt, bieden winterbanden al voordelen ten opzichte van zomerbanden.

Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld? Maak snel een afspraak om uw winterbanden te wisselen. Heron Auto heeft een aantrekkelijk aanbod winterbanden, klik hier voor een bandenofferte op maat.

Volkswagen wintersets
De lichtmetalen Volkswagen wintersets zijn dť combinatie van veiligheid en stijlvolle vormgeving voor uw Volkswagen. Zo blijven veiligheid en kwaliteit gewaarborgd met eigentijds design.

Volkswagen webshop
U vindt niet alleen Volkswagen winterbanden en originele wintersets in onze webshop. Er is ook een uitgebreid assortiment aan accessoires voor zowel u als uw Volkswagen. Klik hier voor de Volkswagen webshop.

                

 

Meer nieuws...