30 november 2015

ŠKODA introduceert dashboardsticker met eigen foto

Unieke personalisering voor ŠKODA Citigo, Fabia en Rapid

ŠKODA rijders met een Citigo, Fabia of Rapid kunnen nu op een unieke manier het interieur van hun auto personaliseren met een eigen foto rechts op het dashboard. De speciale dashboardsticker is te ontwerpen en te bestellen via de internationale ŠKODA webshop. Klanten kunnen een eigen foto uploaden of kiezen uit een tiental kant-en-klare designs.

De zelfklevende dashboardsticker is dit jaar door een aantal landen geÔntroduceerd voor de nieuwe ŠKODA Fabia. Het bijzondere interieurfeature leverde veel positieve reacties op van klanten. Hieruit bleek dat er een duidelijke behoefte bestaat om iets persoonlijks toe te voegen aan de auto. Dat kan uitstekend met de dashboardsticker, die de auto op eenvoudige, snelle en betaalbare wijze een unieke touch geeft. Voor Nederland introduceert ŠKODA de dashboardsticker nu niet alleen voor de Fabia, maar ook voor de Citigo en Rapid.

De dashboardsticker wordt geleverd via de officiŽle internationale ŠKODA webshop. De afbeelding komt aan de passagierskant op het dashboard, op het deel direct boven het dashboardkastje. Klanten kunnen een eigen afbeelding uploaden, het formaat aanpassen en een uitsnede kiezen. Als alternatief zijn in de shop kant-en-klare motieven beschikbaar.

Na het plaatsen van de bestelling zorgt ŠKODA dat de dashboardsticker wordt opgestuurd naar de ŠKODA dealer. Het is zeer eenvoudig om de sticker zelf aan te brengen, maar Heron Auto kan uiteraard ook hulp bieden. Wie geen sticker meer wenst of juist een andere afbeelding of nieuw motief wilt, kan de folie zonder sporen verwijderen en een nieuwe bestellen.

De dashboardsticker kost € 24,95 incl. BTW. Men kan zelf een beeld uploaden, of een motief kiezen uit de ŠKODA collectie.

De ŠKODA webshop is te vinden op http://myshop.skoda-auto.com/eshop/nl/myshop.

 

 

Meer nieuws...