8 december 2015

De Volkswagen historie van de heer De Wit

Onlangs heeft Ron Vlaanderen Oldenzeel, Verkoopadviseur bij Heron Auto Amsterdam een mooie aflevering van een Volkswagen Polo gehad. Nu gebeurt dit uiteraard vaker, maar deze klant heeft een rijke Volkswagen historie.

Van deze historie zijn zelfs documenten bewaard gebleven. Zo is de heer De Wit nog in het bezit van zijn in-/aankoopbonnen van zijn tweede en derde gereden Volkswagen uit de jaren 1965 en 1968.

“De heer De Wit heeft de mooie leeftijd van 84 jaar en heeft zijn 18de Volkswagen bij ons aangeschaft,” vertelt Ron Vlaanderen Oldenzeel. “De heer De Wit is altijd klant geweest bij Pon, daarna bij De Vries en van Sloten en nu dus bij Heron Auto. “

“Helaas kon bij deze nieuwe aanschaf zijn vertrouwde cassetterecorder niet meer overgebouwd worden. Zijn neef heeft gelukkig zijn favoriete muziek op een cd kunnen plaatsen, zodat de heer De Wit tijdens zijn ritten toch nog kan genieten van zijn geliefde Oostenrijkse muziek. Vorig jaar is deze klant zelf nog naar Oostenrijk gereden voor een lange vakantie. Kortom een actieve klant met een rijke Volkswagen historie, waarbij we hem nog mooie jaren wensen,” besluit Ron Vlaanderen Oldenzeel.

Hierbij de in-/aankoopbon van de heer De Wit.

 

Meer nieuws...