22 januari 2016

De zestiende Volkswagen voor heer Suwijn

Foto: links de heer Suwijn en rechts Frans du Maine.

Onlangs heeft Frans du Maine van Heron Auto Purmerend een nieuwe Polo Blue GT afgeleverd aan de heer Suwijn. De heer Suwijn is momenteel de trotse bezitter van zijn zestiende Volkswagen. Van zijn 40 jarige Volkswagen historie zijn veel documenten behouden gebleven. Zo heeft de heer Suwijn vanaf 1974 tot heden al zijn aankoop- en vrijwaringsbewijzen nog in zijn bezit.

“Het begon met rijlessen in een Volkswagen Kever. Meteen was ik verliefd op deze auto en kocht even later dan ook mijn eigen Volkswagen Kever,” vertelt de heer Suwijn. “Als een merk me goed bevalt dan blijf ik hier trouw aan. Zo ook Volkswagen, want een betrouwbaarder automerk als dit is er volgens mij niet. Nog nooit heeft een Volkswagen mij laten staan en heb dus ook nog nooit de pechhulp hoeven bellen, fantastisch toch! Volkswagen geeft mij nu eenmaal heel veel rijplezier en veilige kilometers.”

Regelmatig brengt de heer Suwijn ook een bezoek aan Duitsland met zijn Volkswagen. In 2006 heeft hij zijn eigen Polo laten afleveren in Wolfsburg AutoStadt, een ware ervaring voor Volkswagen rijders. In totaal heeft hij al ruim 650.000 km gereden met zijn Volkswagens en dat zullen er zeker nog veel meer gaan worden. We wensen de heer Suwijn veel plezier met zijn zestiende Volkswagen!

 

Meer nieuws...