19 februari 2016

Verkeersschool Hoek Bouma kiest opnieuw voor Heron Auto

Foto: De heer Peter Bouma (links) en Ruud Haanstra.

Onlangs werd bij Heron Auto Zwaag opnieuw vijf nieuwe voertuigen geleverd aan Verkeersschool Hoek Bouma uit Avenhorn. Wederom hebben zij gekozen voor de Volkswagen Polo. De Polo is zeer duurzaam, zuinig, en heeft daardoor lage exploitatie kosten.

“Hoek Bouma is al meer dan 20 jaar Volkswagen rijder en al diverse jaren een tevreden klant van Heron Auto. Het wagenpark bestaat uit meerdere Volkswagens, waar in het verleden voornamelijk in de Golf werd gereden, rijden ze nu al heel wat jaren in de Polo. Dit is een betrouwbaar model en zowel de leerlingen als de instructeurs zijn erg tevreden.” vertelt Ruud Haanstra, Verkoopadviseur bij Heron Auto Zwaag.
Verkeersschool Hoek Bouma is een multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van Verkeer, Transport en Logistiek. Er worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Hierdoor kan er altijd op korte termijn gestart worden. Naast reguliere opleidingen biedt Verkeersschool Hoek Bouma maatwerk en spoedcursussen.

Meer nieuws...