10 maart 2016

Heron Auto Volendam winnaar van prestigieuze Volkswagen Service Quality Award


Heron Auto Volendam heeft de hoogste score over het jaar 2015 in klantentevredenheid After Sales in haar klasse, hiervoor hebben zij de Volkswagen Service Quality Award 2016 ontvangen. De winnaars zijn beoordeeld op een groot aantal aspecten op het gebied van klantentevredenheid.

Goede dienstverlening zorgt voor uiterst tevreden klanten. Daarom is service sinds jaar en dag een speerpunt van Volkswagen. Om de beste Volkswagen-dealers op het gebied van klantentevredenheid en dienstverlening te belonen, reikt Volkswagen AG jaarlijks de Volkswagen Service Quality Award uit. Deze Europese onderscheiding is ook aan vier Nederlandse Volkswagen-dealers toegekend. Heron Auto Volendam behoort hiermee tot de honderd beste Volkswagen-dealers in Europa.

In mei wordt door Volkswagen in Wolfsburg een evenement voor de winnende dealers georganiseerd. Daar wordt de Volkswagen Service Quality Award uitgereikt. De vertegenwoordigers van de winnende vestigingen zullen daarbij present zijn.Foto v.l.n.r.: Danny Koster, Peter Moerkamp, Paul Jansen, Jeroen Dorland, Kevin Tuijp, Dave in der Maur, Edwin de Jong en Diana Kroes.

Meer nieuws...