28 juni 2016

Dit evenement is helaas verlopen.

Heron Auto aanwezig bij 'Elektrisch Vervoer en Duurzaam Wonen Event' in Purmerend

Op zondag 3 juli a.s. wordt voor de vierde keer het 'Elektrisch Vervoer en Duurzaam Wonen Event' gehouden op de Koemarkt te Purmerend.
Heron Auto is hierbij vertegenwoordigt met twee (elektrische) Volkswagens. Van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom!

Kom alles te weten over de voordelen van elektrisch vervoer en het verduurzamen van uw woning. Kom vooral ook voor de stuntshow en de leuke activiteiten voor de kinderen! Maak eenvoudig kennis met alle leveranciers en hun producten. Altijd al eens in een Tesla willen zitten?
Of in een elektrische BMW, Renault, Mercedes, Volkswagen of Nissan? Zelfs een ritje maken is mogelijk in de meeste auto’s als u serieuze interesse heeft. Vraag vooral de medewerkers van Heron Auto om informatie en de eigenaren van elektrische auto’s om hun ervaring.

Gaat u liever fietsen of met de brommer? Ook dan bent u op de Koemarkt aan het goede adres. De nieuwste technieken en modellen elektrische fietsen en brommers zijn aanwezig, en ook hierop kunt u even proefrijden. Ervaar het gemak en de heerlijke stilte van de brommers en het extra ‘duwtje in de rug’ van de fietsen.

Duurzaam wonen
Wilt u het energielabel van uw woning verbeteren, uw wooncomfort verhogen of uw maandelijkse lasten omlaag brengen? De halve Koemarkt is gericht op duurzaam wonen. Er staan werkende zonnepanelen, pelletkachels, zonneboilers, infraroodlampen en nog veel meer. Ook vindt u er alle informatie over isolatie en de verwarming van uw woning en over het duurzaam ontwerpen en uitvoeren van verbouwingen en geheel nieuwe woningen.

Vermaak
En de kinderen? Die kunnen klimmen op het springkussen of zelf rijden op een echte elektrische motor speciaal voor kinderen! En als klap op de vuurpijl worden niet alleen de kinderen maar ook de ouders verwend met een heuse stuntshow op een elektrische motor. Geen geluid, wel snelheid en spectaculaire stunts.

We zien u graag op zondag 3 juli  a.s. van 11.00 - 17.00 uur op de Koemarkt te Purmerend!

Meer nieuws...