8 juli 2016

15 up!’s voor TPS.

Heron Auto Amsterdam heeft maar liefst vijftien Volkswagen up!’s mogen leveren aan TPS. Uit handen van Fleetsales manager Guido Derksen hebben de berijders de sleutels ontvangen. Guido Derksen is trots op het feit dat TPS gekozen heeft voor de service van Heron Auto.

TPS creŽert samen met haar klanten en professionals een ondernemende omgeving waarin iedereen continue wordt uitgedaagd om zijn talenten te ontwikkelen en het iedere dag weer beter te doen. Dit doen zij door te triggeren, de comfort zone te verlaten, de grenzen te verleggen en buiten de gebaande paden te denken.

Resultaat staat bij TPS voorop. Om dat te bereiken zijn ze eigenwijs. Confronterend als dat moet. Innovatief als daar ruimte voor is. Groei, verandering, verbetering, daar gaat TPS voor. Zowel voor de opdrachtgevers als voor hun professionals.

TPS helpt bedrijven en organisaties met complexe back office administraties resultaatgerichter en efficiŽnter te werken. Met flexibele capaciteitsoplossingen, zoals detachering, projectuitvoering en outtasking.

Heron Auto is officieel Volkswagen dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend, Volendam en Zwaag. Heron Auto is onderdeel van de Stern Groep.


 

Meer nieuws...