9 augustus 2016

Volkswagen Golf GTI Clubsport - Videoreview

OngeŽvenaard krachtig

Sprint van 0 naar 100 in 6,3 seconden en geniet met een topsnelheid van 250 km/u. Speciaal voor het 40-jarig jubileum van de Golf GTI introduceert Volkswagen de Clubsport: de krachtigste GTI ooit. Een vermogen van 290 pk, 19 inch velgen en luxe ledachterlampen maken deze GTI ongeŽvenaard krachtig en exclusief.

Uitgesproken GTI Clubsport.

De Golf GTI Clubsport kenmerkt zich als een ware GTI, maar dan exclusiever. De kracht spat er vanaf met de dubbele uitlaat, honingraat grille en bumpers in ‘Clubsport’ design. En de luxe donkerrode led achterlichten, getinte achterruiten en ‘Clubsport’ dakspoiler laten zien dat dit niet zomaar een GTI is.

In lijn met de GTI-traditie is ook de binnenkant van de Clubsport afgewerkt met rode details. Maar wel speciaal voor de Clubsport ontworpen. Herkenbaar GTI en toch ongeŽvenaard. 

Exclusieve video gemaakt door Hart voor Auto's:
TIP: bekijk de video in Full Screen modus

                                  

Turbo 2.0 liter. 195 kW / 265 pk.

Met een standaard vermogen van 195 kW / 265 pk en tijdelijk zelfs 213 kW / 290 pk dankzij de boostfunctie is de GTI Clubsport de krachtigste GTI ooit. Goed voor een koppel van 350 Nm ( tussen 1.700 – 5.3600 tpm). Bij Volkswagen gaan sportief rijden en comfort hand in hand met de optionele 6-DSG automaat.

Heron Auto heeft Golf GTI Clubsport op voorraad!

Uniek te noemen in Nederland, de Golf GTI Clubsport direct uit voorraad leverbaar. Deze auto is extra rijk uitgerust voor de echte GTI liefhebber.

De Reflex Silver GTI Clubsport is uitgerust o.a. met 19" Pretoria velgen, DSG versnellingsbak, Adaptief onderstel en panoramadak. We kunnen wel zeggen dat deze Clubsport echt full option is! Benieuwd naar alle opties? Bekijk dan de volledige uitrusting van de Reflex Silver GTI Clubsport door hier klikken.

Recent verkocht: De Oryx White GTI Clubsport. Deze is zeer rijk uitgerust en deze kleurstelling in combinatie met 19" velgen en panoramadak maakt dit tot een echte eyecatcher. Met diverse veiligheidssystemen en DSG automaat is deze Clubsport full option!

   

 

Foto reportage Golf GTI Clubsport op NDSM-werf in Amsterdam

 


 


 

Meer nieuws...