17 augustus 2016

Economy Service

Voordelig onderhoud voor uw Volkswagen.

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Dan komt uw Volkswagen in aanmerking voor Economy Service. U profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door officieel gecertificeerde Volkswagen monteurs.

 

De voordelen van Economy Service

  • Vaste lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa 
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteur

 

  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud 

Economy Service is uitgebreid met 3 modellen 
Onderstaande modellen zijn per 1 januari 2017 toegevoegd en komen ook in aanmerking voor Economy Service:

  • Volkswagen Passat, bouwjaar 2010-2014
  • Volkswagen Tiguan, bouwjaar 2007-2015
  • Volkswagen Touran, bouwjaar 2010-2015

Een onderhoudsbeurt voor uw Polo kost u € 175,-, een Golf € 225,- en voor een Passat € 255,-. De volledige prijzen en de informatie over de overige modellen vindt u hieronder.

Onze Economy Service prijslijst voor alle modellen vindt u hier

 

De voordelen van Volkswagen Economy Service

 

Lage onderhoudsprijzen voor een onderhoudsbeurt.

Speciaal voor oudere modellen hanteert Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen kunt u denken aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. Klik op uw model voor een overzicht van de lage onderhoudsprijzen.

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Economy Service.

Met Economy Service geniet u standaard van Mobibiliteitsgarantie. Zo bent u na onderhoud of de reparaties kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa. Met de kwaliteit van een Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.

Voordelige reparaties door gebruik van Economy Onderdelen.

Speciaal voor reparaties van oudere modellen heeft Volkswagen ‘Economy Onderdelen’. Dit zijn nieuwe Volkswagen onderdelen speciaal voor modellen die niet meer geproduceerd worden met een zacht prijsje. De Service Adviseur weet wanneer Economy Onderdelen gebruikt kunnen worden. Zo geniet u van Volkswagen kwaliteit met een Economy prijs.

2 jaar garantie op vervangen onderdelen.

Bij Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

Prijs is vooraf bekend, dus geen verrassingen achteraf.

Geen verrassingen achteraf met de Service Dialoog. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur vooraf de aandachtspunten. U bespreekt samen wat er gedaan moet worden en wat kan wachten. Zo weet u vooraf wat de kosten zijn. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.

Gratis APK in combinatie met onderhoud.

 

Meer nieuws...