23 augustus 2016

De nieuwe SEAT Ateca

Vanaf 8 september aanstaande staat de splinternieuwe SEAT Ateca in onze showroom bij Heron Auto. Deze eerste SUV van SEAT zit boordevol technische en functionele innovaties die speciaal zijn ontworpen om het jou gemakkelijker te maken en veiliger te rijden. De SEAT Ateca zorgt voor een totaal nieuwe beleving van je dagelijkse routine.

De nieuwe SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Alles wat je nodig hebt om het dagelijks leven een beetje onalledaagser te maken vind je in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

De temperamentvolle SEAT Ateca is niet alleen de sportieveling onder de SUV's, maar beschikt ook over krachtige en zuinige motoren. Ben je benieuwd om te ontdekken hoe mooi je dagelijkse routine met de SEAT Ateca kan zijn? Kom gerust langs en maak een uitgebreide proefrit. Wij beloven je dat je aangenaam wordt verrast.

Introductiedag bij Heron Auto Zwaag
Graag nodigen we je van harte uit voor een feestelijke onthulling op zaterdag 10 september van 10.00 – 17.00 uur (vestiging Zwaag).

Het belooft een gezellige dag te worden en je kunt uitgebreid kennismaken met de nieuwe SEAT Ateca. Uiteraard staat er een hapje en drankje voor je klaar. We zien uit naar je komst!

Meer informatie over de nieuwe SEAT Ateca is hier te vinden.


Gemiddeld brandstofverbruik SEAT Ateca: 4,3 - 5,4 l/100km (1:23,26 - 1:18,52). Gemiddelde CO2-emissie: 113 - 135 g/km. Er is al een SEAT Ateca vanaf € 25.900,- incl. BTW/BPM, excl. advieskosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen 'af importeur' en zolang de voorraad strekt. SEAT-importeur Pon's Automobielhandel B.V., Leusden. Getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Vraag naar meer informatie in onze showroom. *Genoemd bijtellingsbedrag betreft de netto bijtelling, gebaseerd op het inkomstenbelastingtarief van 40,4%. 

Meer nieuws...