12 september 2016

Tien maal up! voor Hollands Kroon

De gemeente Hollands Kroon heeft onlangs tien Volkswagen up! in ontvangst genomen. Door middel van aanbesteding mocht door samenwerking van SternLease en Heron Auto het wagenpark worden uitbreidt. De opvallende up! werd met volledige belettering, geleverd door Eipi Belettering, in gebruik genomen.

De uitdaging lag in een flexibel leasecontract met daarin alle service die een klant verwacht. Deze Volkswagens zijn kant-en-klaar afgeleverd met belettering, blackbox, all weather banden en haal-en-breng service.

De Volkswagen up! wordt door Hollands Kroon ingezet als pool-auto voor de werknemers tussen de diverse gemeentehuizen, werkbezoeken en voor bezoeken aan de inwoners. De ideale auto, aangezien de up! zuinig en compact is. Hollands Kroon is klaar voor de toekomst!

Hollands Kroon is een gemeente in de kop van Noord-Holland die bestaat uit 22 kernen. De gemeentelijke organisatie is op 1 januari 2012 gevormd door de fusie van de voormalige plattelandsgemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer.

Meer nieuws...