13 september 2016

Dit evenement met bijbehorende actie is helaas verlopen.

Audi 10 Day Sale: het voordeel van direct rijden in een nieuwe Audi

Tien dagen lang: nieuwe Audi’s met maximaal € 20.400 voordeel
• Vrijwel alle Audi-modellen beschikbaar
• Gemak dient de klant: Audi 10 Day Sale-modellen direct te rijden

Uitnodiging exclusieve Pre Sale Night op 14 september
Nog voor de start van de Audi 10 Day Sale willen we u als speciale relatie uitnodigen voor een exclusieve Pre Sale Night in onze showroom in Purmerend op woensdag 14 september van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens deze Pre Sale Night kunt u als eerste een keuze maken uit onze selectie om optimaal te profiteren van deze actie. Meld u hier aan voor de Pre Sale Night op 14 september.

Op 15 september aanstaande start de Audi 10 Day Sale, een unieke actie voor nieuwe Audi’s met een klantvoordeel tot maximaal € 20.400. Met uitzondering van de Q2, A8, R8 en de RS-uitvoeringen zijn er voor alle modellen van Audi 10 Day Sale-aanbiedingen. Het volledige aanbod is te zien op www.audi.nl/10daysale. Naast zeer scherpe prijzen is er nog een groot voordeel: alle 10 Day Sale-auto’s zijn direct te rijden.

Momenteel is de ‘preview-fase’ van de Audi 10 Day Sale gestart. Op www.audi.nl/10daysale is het complete overzicht van extra scherp geprijsde nieuwe Audi-modellen te bekijken. Een Audi A1 is er tijdens de 10 Day Sale bijvoorbeeld al vanaf € 20.382*, een A4 vanaf € 31.215* en een Q5 vanaf € 48.723*. Afhankelijk van het model en de uitvoering kan het totale voordeel oplopen tot ruim € 20.000.

Optimaal gemak voor elke klant
Gemak dient de klant tijdens de Audi 10 Day Sale. Op de site kunnen geÔnteresseerden instellen dat ze automatisch een seintje krijgen zodra de Audi 10 Day Sale daadwerkelijk van start gaat. Zo vergeten ze de startdatum van 15 september niet. Vanaf dat moment kunnen potentiŽle kopers via de Audi 10 Day Sale-site kenbaar maken in welke auto ze geÔnteresseerd zijn. Bovendien kunnen ze aangeven bij welke Audi-dealer ze bijvoorbeeld een proefrit willen maken. Deze dealer neemt vervolgens zelf contact op met de geÔnteresseerde klant. Ook als de deal eenmaal gesloten is, blijft de klant profiteren van een vlot lopend proces: elke Audi uit de 10 Day Sale is direct te rijden. De Audi 10 Day Sale eindigt op 24 september.

* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor kosten en verkoopinformatie www.audi.nl.

Meer nieuws...