22 september 2016

De nieuwe Volkswagen Crafter, “International Van of the Year 2017”.

De nieuwe Volkswagen Crafter is door een internationale jury van bedrijfswagenjournalisten uitgeroepen tot de ‘International Van of the Year 2017’. Deze prijs won de Crafter tijdens zijn introductie op de IAA in Hannover.

Volkswagen ontwikkelde deze Crafter geheel zelf en zorgde er zo voor dat alle wensen van de klanten beantwoord worden. De bus bevat een tal van innovaties en geavanceerde systemen die alle behoeftes van de bestuurder vullen. Met als resultaat dat Volkswagen Bedrijfswagens voor het tweede jaar de prijs in handen mag nemen. Vooral zaken als zijn styling, comfort, veiligheid en de mogelijkheid tot configureren zorgen ervoor dat de Crafter een succesverhaal zal worden, aldus de jury.

Gisteravond nam de heer Eckhard Scholz, de Bestuursvoorzitter van Volkswagen Bedrijfswagens deze prijs zelf in ontvangst. Zijn reactie was als volgt: “Na de Transporter vorig jaar zijn we verheugd om deze speciale onderscheiding dit jaar ook voor de nieuwe Crafter te mogen ontvangen. We zijn bijzonder trots op ons nieuwe model en op ons team dat hard heeft gewerkt om van de nieuwe Crafter de beste grote bestelauto te maken. Wij zien deze award als voorbode van een succesvolle introductie.”
De andere finalisten waren Ford Transit Custom Euro 6, Hyundai H350, de Iveco Daily Euro 6, de CitroŽn Jumpy/, Peugeot Expert, en de Toyota Proace.


De nieuwe Volkswagen Crafter kan je in 2017 in Nederland verwachten. Mocht je al de hoogte gehouden willen worden van ontwikkelingen en details van de introductie dan kun je terecht op de website van Volkswagen Bedrijfswagens.

Meer nieuws...