14 oktober 2016

ŠKODA Winteraccessoires

Met ŠKODA Originele Accessoires wordt je ŠKODA nog praktischer of comfortabeler. Bijkomend voordeel de producten zijn officieel door ŠKODA goedgekeurd, en dus van hoge kwaliteit. Deze winter profiteer je van flinke korting op deze accessoires, en ook op winterbandensets met velgen.

Complete set winterbanden met velgen
Het herhaaldelijk verwijderen en monteren van banden om een velg kan leiden tot beschadiging van zowel de band als de velg. Met complete wintersets koop je de lichtmetalen velgen en de winterbanden in ťťn set waardoor het wisselen van zomer- naar winterbanden (en weer terug) sneller, veiliger en simpeler gaat.

Korting op een complete winterbandenset met velgen
Plan een afspraak bij Heron Auto en bestel een winterbandenset voor jouw ŠKODA. Natuurlijk helpen wij je ook met de opslag van je zomerset, dit kan bij Heron Auto voor slechts € 76,-. Vraag hier een offerte aan of maak gelijk een afspraak.

Alleen winterbanden nodig?
Dan profiteer je deze winter ook van voordeel bij ŠKODA. Zo kan je met jouw ŠKODA deze winter met een gerust hart de weg op. Je winterbandenvoordeel kan oplopen tot ruim € 80,-. Vraag hier een offerte aan of maak gelijk een afspraak.

15% korting op winteraccessoires

Bekijk de dakkoffers  Bekijk de dakdragers 

 

Bekijk de bandenhoezen  Bekijk de kofferbakmatten  Bekijk de rubberen automatten 

Meer nieuws...