23 november 2016


De nieuwe Crafter. 100% nieuw. 100% Volkswagen.

Praktischer. Economischer. Innovatiever dan ooit.

“Hoe ziet uw ideale bedrijfswagen er uit?” Deze vraag stond centraal bij de ontwikkeling van de nieuwe Crafter. Van elektricien en timmerman tot koerier en zelfstandig winkelier: de nieuwe Crafter is op uw behoeften gebaseerd. Het resultaat: de beste bedrijfswagen in zijn klasse. De nieuwe Crafter. Praktischer. Economischer. Innovatiever dan ooit.

De eerste versies van deze 100% Volkswagen Bedrijfswagen zijn nu te bestellen. In het voorjaar verschijnt de nieuwe Crafter in de showroom. Vanaf december kunt u al bij Heron Auto Volkswagen Bedrijfswagens terecht voor een ‘Sneak Preview’. De Gesloten Bestelwagen met voorwiel- en vierwielaandrijving is vanaf nu te bestellen. Later dit jaar volgt de Chassisvariant met voorwielaandrijving. Alle overige carrosserie- en aandrijvingsvarianten volgen in 2017.


Komt u de nieuwe Crafter bekijken?

Sneak preview bij Heron Auto

De Volkswagen Crafter staat donderdag 15 december 2016 van 14:30 uur tot 21:00 uur bij Heron Auto in Amsterdam Noord.  U krijgt de unieke kans om de Crafter als een van de eerste volledig te ontdekken. Bekijk 'm van binnen en van buiten en leer alles over deze nieuwe bestelbus van onze Volkswagen Bedrijfswagens experts. 

Interesse? Om met uw komst rekening te houden, willen we u vragen u vrijblijvend in te schrijven op onze site. 


Komt u naar de sneak preview? Geef dan hier uw naam en e-maildres op.


 
 


Meer weten over de nieuwe Crafter?

Download hieronder de brochure en de nieuwste prijslijst van Volkswagen. U kunt natuurlijk ook contact op nemen met Heron Auto Bedrijfswagens. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Download de brochure

Download de prijslijst 


De kennismaking tussen RTL Transportwereld en de nieuwe Crafter.

Bekijk de video van RTL.


Meer nieuws...