25 november 2016

30 maal Volkswagen up! voor TPS 

Heron Auto heeft maar liefst dertig Volkswagen up!’s mogen leveren aan TPS. Uit handen van Fleetsales manager Guido Derksen hebben de berijders de sleutels ontvangen. Guido Derksen is trots op het feit dat TPS opnieuw gekozen heeft voor de service van Heron Auto.

"De Volkswagen up! is in samenwerking met LeasePlan geleverd aan de medewerkers van TPS. Na een eerdere levering aan TPS in juli jl. hebben ze opnieuw gekozen voor de up!. Een Volkswagen up! heeft een frisse look en is bovendien compact, praktisch, zuinig en van alle gemakken voorzien." Aldus Guido Derksen.

TPS helpt bedrijven en organisaties met complexe back office administraties resultaatgerichter en efficiŽnter te werken. Met flexibele capaciteitsoplossingen, zoals detachering, projectuitvoering en outtasking.
LeasePlan is een wereldwijd fleet management en mobiliteitsbedrijf van Nederlandse oorsprong. Het full-service aanbod bestaat uit financiering en operationele fleet management diensten om aan de behoeften van een divers klantenbestand te voldoen in momenteel 32 landen.

Heron Auto is officieel Volkswagen dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend, Volendam en Zwaag. Heron Auto is onderdeel van de Stern Groep.
Meer nieuws...