8 september 2017

Nieuw pand voor Heron Auto Purmerend

Heron Auto gaat het nieuwe jaar goed in. Nieuwbouw Baanstee-Noord is een feit.

Medio november 2017 verhuizing wij vanaf de Burg. D. Kooimanweg 10c en 14 met onze merken naar Binnenzeestraat 5-7 te Purmerend.
Bekijk hier het officiŽle verhuisbericht. 


UPDATE 17-10-2017

De verhuizing komt nu wel heel erg dichtbij.

De laatste werkzaamheden aan het pand worden uitgevoerd en het terrein wordt netjes gemaakt. De verhuizing is in zicht!

 


UPDATE 08-09-2017

Het gaat hard op de Baanstee!

Op het Audi pand is de laatste buitenlaag geplaatst, binnen zijn de meeste vloeren gestort, de kleuren zitten op de muur en alle bedradingen en leidingen worden aangelegd. Wat gaan ze hard! 
UPDATE 07-08-2017

Een kijkje binnen in het pand

Nu het aan de buitenkant van het nieuwe pand al heel erg op schiet wordt het hoogst tijd om binnenin te gaan kijken. Want in de nieuwe showrooms, de werkplaatsen en de nieuwe ontvangstruimtes wordt ook zeer hard gewerkt. 
UPDATE 07-07-2017

Aanleg parkeerterrein

Afgelopen woensdag zijn de bouwvakkers begonnen aan het aanleggen van het parkeerterrein.  We hebben weer mooie nieuwe beelden gemaakt die de voortgang op een unieke manier in beeld brengen. 
UPDATE 26-6-2017

De nieuwste beelden van het nieuwbouwproject.

Kijk mee door de lens van de drone en zie van dichtbij hoe de voortgang van de bouw van onze nieuwe panden gaat.

UPDATE 12-5-2017

Elke week is er meer te zien.

De nieuwe beelden laten goed zien dat er niet stil gezeten wordt op het nieuwbouwterrein van Heron Auto Purmerend. Zo zien we de contouren van de nieuwe wasstraat, worden de ramen geplaatst in het Volkswagen, SEAT, SKODA pand en de vloeren zijn gepolijst. 
UPDATE 31-5-2017

Bijna helemaal dicht.

We hebben weer schitterende dronebeelden laten maken van het nieuwbouwproject. Kijk mee naar wat we afgelopen woensdag hebben vastgelegd. De bekleding op de wanden geeft het pand kleur, nu alleen nog de ramen en deuren er in en de panden zijn helemaal dicht!UPDATE 19-5-2017

Ook met tropische temperaturen wordt er hard doorgewerkt.

De tropische temperaturen van afgelopen woensdag (17/5) hielden de bouwvakkers niet tegen. De beelden laten weer zien hoe hard er wordt gewerkt aan het nieuwe pand. 


        

        


UPDATE 11-5-201

De bouwtekeningen worden werkelijkheid.

Kijk mee met de nieuwste ontwikkelingen op het bouwterrein in Purmerend en zie hoe de bouwtekeningen tot leven komen!
        


        


UPDATE 4-5-2017

Bijna 3 maanden verder.

Wij kunnen bijna niet geloven hoe snel het gaat. In slechts 3 maanden is naast het Audi pand ook al een zeer groot deel van de staalconstructie van het tweede gebouw zichtbaar. Kijk mee met de nieuwe progressievideo van het nieuwbouwproject.

 

        

        


UPDATE 25-4-2017

Ook het tweede gebouw is driedimensionaal!

De staalconstructie van het tweede gebouw van het nieuwbouwproject is de lucht in gegaan. De contouren van de showrooms en de werkplaatsen worden steeds duidelijker zichtbaar. Naast het Audi pand is nu ook het tweede pand driedimensionaal!


        

        


UPDATE 18-4-2017

Er is steeds meer te zien.

Kijk mee met de dronebeelden en zie hoe snel het kan gaan met de bouw van een schitterend nieuw pand!


UPDATE 15-3-2017

Drukte op het bouwterrein.

De afgelopen weken is er keihard gewerkt aan de nieuwbouw van Heron Auto Purmerend. Hierdoor zijn de eerste contouren van het Audi gebouw al duidelijk te zien. Bekijk hier de tweede drone beelden.Ook de foto's laten goed zien hoe hard er gewerkt wordt.


            

           UPDATE 15-2-2017

De eerste fase van de bouw in beeld.

We hebben indrukwekkende drone beelden geschoten van de eerste fase van de nieuwbouw! De video toont een duidelijk overzicht van het bouwterrein en van de grootte van het project. Ook schetst dit een mooi beeld van de nieuwe omgeving waarin Heron Auto zich straks gaat bevinden. Zo is bijvoorbeeld de goede bereikbaarheid langs de N244 te zien. UPDATE 14-2-2017

De eerste paal is geslagen!


Met trots kunnen we melden dat de eerste paal is geslagen. De bouwtijd duurt circa 8 tot tien maanden. Nieuwsgierig hoe het gaat worden? Bekijk dan het filmpje en houd onze site en onze Facebookpagina in de gaten! 


Rob Visser, directeur Heron Auto B.V.:
“Heron Auto is officieel Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA dealer en maakt onderdeel uit van Stern Groep, een professionele automotive organisatie. We hebben ons in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit. Heron Auto heeft meerdere vestigingen in Noord-Holland. Onze vestiging in Purmerend is gevestigd aan de Burg. D. Kooimanweg 10C en 14 met de merken Audi, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens.

Het is een lang gekoesterde droom om deze prachtige automerken in een mooie omgeving neer te zetten, waar ze beter tot hun recht komen. Audi, Volkswagen en ŠKODA stellen hoge eisen aan de omgeving waar bezoekers de verschillende modellen komen bezichtigen en zich laten informeren. De merken zijn overal herkenbaar, maar het ontwerp wordt aangepast aan de omgeving. Met een totale vloeroppervlakte van 5.000 vierkante meter kunnen we onze klanten alles op mobiliteitsgebied bieden. De nieuwbouw voldoet aan de laatste huisstijleisen die de importeur voorschrijft. Bedrijventerrein Baanstee-Noord is een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein. Het terrein ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7. Dit betekent dat we voor onze klanten en medewerkers door de vierbaansweg ook makkelijk en snel bereikbaar zijn. Met een ligging op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam en een half uur vanaf luchthaven Schiphol is het een uitstekende vestiging locatie.

Heron Auto is een officieel Erkend Duurzaam PLUS autobedrijf. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Naast het aanbieden van duurzame mobiliteit, werken we ook met duurzame materialen. Op onze nieuwe panden worden 160 zonnepanelen geplaatst.

Begin 2017 wordt de eerste paal geslagen voor dit grote project. De bouw duurt naar verwachting tien maanden en past in de groeiwensen van de Stern Groep.” 


Een blik op de toekomst: Meer nieuws...