3 januari 2017

Heron Auto Zwaag, uw nieuwe ŠKODA dealer

Langs deze weg willen wij u laten weten dat Autobedrijf Schipper, na 35 jaar waarvan 25 jaar als ŠKODA-dealer, per 1 januari 2017 de activiteiten heeft overgedragen aan Heron Auto B.V., onderdeel van de Stern Groep N.V. 

Marga Schipper, Directrice van Autobedrijf Schipper: "Uiteraard geeft de overdracht van het bedrijf na 35 jaar een dubbel gevoel: we zullen het absoluut gaan missen. Maar de beste herinneringen bewaren we toch aan ons fantastische personeel en vooral aan u, onze klanten. Mijn man Ted en ik hebben ons altijd mogen verheugen op een zeer trouwe klantenkring en het was een voorrecht al die jaren voor u klaar te mogen staan. Sommigen van u mogen we al meer dan 35 jaar in ons bedrijf begroeten en dat is, zeker in de huidige tijd, iets om trots op te zijn. Hierbij willen wij u dan ook hartelijk bedanken voor uw loyaliteit. Uw loyaliteit hebben wij natuurlijk ook vooral te danken aan ons trouwe en vakkundige personeel. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat ons personeel in dienst van het bedrijf blijft en u dus de vertrouwde gezichten terug blijft zien. Nogmaals hartelijk dank!"

Heron Auto
Vanaf 2 januari dragen we het stokje over aan Heron Auto. Heron Auto maakt onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie en heeft meerdere vestigingen in Noord-Holland (waaronder ŠKODA vestigingen in Purmerend en Koog aan de Zaan). Ook bij Heron Auto ontvangt u twee jaar garantie op uw reparatie*. Reden genoeg om eens een bezoek te brengen aan uw nieuwe dealer.

U bent van harte welkom aan De Marowijne 53 in Zwaag. In het huidige pand in Zwaag waar u reeds welkom bent met uw Audi, SEAT en Volkswagen, is het merk ŠKODA een welkome aanvulling

Heron Auto
De Marowijne 53
1689 AR Zwaag
T 0229 – 27 66 00
E info@heronauto.nl  

Bekijk voor onze openingstijden de vestigingspagina van Heron Auto Zwaag.

 

* De garantietermijn op ŠKODA originele onderdelen en originele ruildelen is twee jaar gerekend vanaf de aankoopdatum met uitzondering van slijtage delen. Indien een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn van de auto ook op dit onderdeel van kracht.

Meer nieuws...