20 maart 2017SKODA KODIAQ Preview

Tijdens de SKODA KODIAQ Preview van afgelopen 16 maart kregen genodigden een exclusieve eerste preview van de nieuwe SUV van SKODA. Het team van Heron Auto en SKODA haalde alles uit de kast om de genodigde zo veel mogelijk over de KODIAQ te laten ontdekken. Zo was er een uitgebreide uitleg over het nieuwe model, kregen de gasten een goede kijk op de nieuwste innovaties en de slimste oplossingen en was er de ruimte om een proefrit te maken.  

Met heerlijke hapjes, warme dranken en mooie aankleding waande de gasten zich volledig in de Scandinavische sferen die we van SKODA gewend zijn. Onder het genot van deze heerlijke hapjes en drankjes verkende de gasten de nieuwe SUV van SKODA van top tot teen. Van de paraplu in de deur tot aan het glazen panoramadak, geen enkele eigenschap van de KODIAQ bleef onontdekt. 


Over de KODIAQ

De ŠKODA KODIAQ is klaar voor het zware werk en laat daar geen misverstand over bestaan. De stoere, kracht uitstralende KODIAQ is stevig gebouwd. De scherpe lijnen van de nieuwe ŠKODA designtaal maken hem onderscheidend, krachtig en tijdloos. Of u hem nu in zijn geheel bekijkt of in detail, vorm en functie sluiten perfect op elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de KODIAQ?  Meld je dan aan voor de Heron Auto Modelupdate en mis niets! Klik hier om je aan te melden.


Bekijk de foto's


Meer nieuws...