30 maart 2017

25ste Golf GTE voor BrandDeli

Heron Auto overhandigde vandaag aan BrandDeli de sleutels van de 25ste plug-in auto, een Golf GTE. Een mijlpaal in BrandDeli’s groene wagenpark! Iedere nieuwe werknemer kan via Dutchlease alleen de keuze maken voor een electrische of plug-in auto en intern worden alle werknemers uitgedaagd om hun auto zoveel mogelijk electrisch op te laden.

De Golf GTE is een heel passende auto voor een jong bedrijf als BrandDeli: “De Golf GTE is behalve sportief ook ongekend zuinig in brandstofverbruik. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte plug-in hybride. Snelle prestaties en een mooi ‘GTI’ design, gaan hand in hand met oog voor het milieu en een bijzonder lage uitstoot.” Aldus Guido Derksen, Fleetsalesmanager Heron Auto.

BrandDeli is een mediabedrijf dat verantwoordelijk is voor de verkoop van zowel Spot alOnline en Brand Partnerships voor de lineaire en digitale TV-merken en onlinplatformen van o.a. 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike, TLC en VICELAND. Tevens representeert BrandDeli het online videoplatform MyChannels en het social nieuwsplatform Twitter.


Foto v.l.n.r.: Ron Vlaanderen Oldenzeel (Verkoopadviseur Heron Auto Amsterdam), Dyonne Brunings (berijdster Golf GTE BrandDeli) en Guido Derksen (Fleetsalesmanager Heron Auto)

Meer nieuws...