13 juni 2017

Volkswagen onthult eerste details van compleet nieuwe PoloWereldpremiŤre zesde generatie Polo vrijdag 16 juni in Berlijn
• Modern design, nog meer binnenruimte en tal van technologische highlights

Het aftellen is begonnen! Vrijdag 16 juni 2017 onthult Volkswagen in Berlijn de compleet nieuwe Polo. Deze nieuwe generatie van het succesvolle model is groter en nog ruimer en comfortabeler geworden en voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal van de Polo, waarvan inmiddels al 14 miljoen exemplaren werden verkocht.

De nieuwe Polo ziet er op alle fronten zelfverzekerd, sportief en aantrekkelijk uit. “Deze Volkswagen is direct herkenbaar als Polo, maar oogt tegelijkertijd helemaal van deze tijd”, zegt Klaus Bischoff, Hoofd Design bij Volkswagen. “Het is een Polo met onderscheidende looks en sportieve, strakke lijnen die hem uniek maken binnen ons modelportfolio. Dit is een auto die perfect in deze tijd past, zowel optisch als wat technologie betreft.”

Blijf op de hoogte van de nieuwe Volkswagen Polo
Wil je op de hoogte gehouden worden van de prijzen, de eerste beelden, start verkoop en al het andere Polo nieuws, schrijf je dan via de link in voor de nieuwsbrief. 

Inschrijven nieuwsbrief nieuwe Polo

 

Meer nieuws...