25 juli 2017
Foto van Keesnan Dogger.


Heron Auto B.V. en SternLease slaan de handen ineen om FC Volendam de komende voetbalseizoenen te ondersteunen. Heron Auto levert samen met SternLease onder meer alle leaseauto’s voor de club uit Volendam.

Rob Visser: ‘Heron Auto heeft al sinds de jaren ’60 een vestiging in Volendam. Derhalve werken we mťt Volendammers en leveren we ŠŠn Volendammers. We voorzien veel zzp’ers van een goede bedrijfswagen en voelen een warme band met het dorp. Ze zeggen wel eens dat je als buitenstaander een jas bent. Dat gevoel krijgen wij helemaal niet. Ook niet in de Businessclub van FC Volendam, waar we al een aantal jaar rondlopen. Gastvrij krijgt daar een nieuwe betekenis. En de inwendige mens, die wordt in geen enkel opzicht vergeten. Dat is bij ander profclubs wel eens anders! Het lukt FC Volendam al jaren goed te presteren in het betaalde voetbal. Een bijzondere prestatie voor een club met een relatief kleine achterban. En de Businessclub is een florerend netwerk. Het is niet voor niets dat we al vijftien jaar tot een sponsordeal wilden komen. En dat is nu gelukt! We verzorgen de komende jaren het wagenparkbeheer voor de club, staan op de boarding en doen mee in diverse uitingen. Deze totale deal is voor ons zeer interessant. We komen graag vol in beeld bij de Volendammer.’


"Uiteraard blijven de inwoners van Volendam ook welkom bij onze vestiging in Volendam aan Christiaan van Abkoudestraat nummer 2."


Heron Auto Volendam

Christiaan van Abkoudestraat 2
1132 AC Volendam
Tel. 0299-363972
Eind oktober/november zal het nieuwe pand voor Heron Auto Purmerend gereed zijn. Hier worden de merken Audi, Volkswagen, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens gevestigd. Het nieuwe pand zal deze hoogwaardige merken geheel tot hun recht brengen. Wil je meer weten over het nieuwe pand voor Heron Auto Purmerend? Lees dan hier de nieuwsupdates. 

Meer nieuws...