2 november 2017Heron Auto Purmerend & Koog a/d Zaan; uw nieuwe SEAT dealer.

Heron Auto opent nieuwe SEAT vestiging op de Binnenzeestraat 5 te Purmerend. Heron Auto Koog aan de Zaan wordt uw nieuwe SEAT service punt.


Goed nieuws voor alle SEAT-rijders: Heron Auto Purmerend en Koog aan de Zaan zijn officieel SEAT dealer! Heron Auto heeft al SEAT vestigingen in Zwaag en Enkhuizen en daar komen nu Purmerend (sales & service) en Koog aan de Zaan (service) bij. U bent dus op twee nieuwe adressen welkom: vanaf dinsdag 7 november in de showroom te Purmerend en vanaf maandag 13 november in de werkplaatsen in Purmerend en Koog aan de Zaan. 


Daarnaast heeft Heron Auto een fantastische primeur: de nieuwe SEAT Arona. Charismatisch, vlot, scherp, krachtig ťn city proof. Een auto die zijn eigen weg gaat en klaar is om u te ontmoeten tijdens het Arona Launch Weekend van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 november in Purmerend en Zwaag. Tevens bent u van harte welkom tijdens het openingsweekend van het nieuwe pand in Purmerend dat plaatsvindt van vrijdag 17 t/m zondag 19 november op Binnenzeestraat 5-7 in Purmerend (Baanstee-Noord). Meer informatie.


Heron Auto Purmerend

Binnenzeestraat 5
1446 AB Purmerend
Tel.0299-314100

  Heron Auto Koog a/d Zaan

Kaarsenmakerstraat 1
1541 HL Koog aan de Zaan
Tel.075-6872500Nieuw pand voor Heron Auto Purmerend.


Meer nieuws...